Exclusief voor single vrouwen die zoeken naar die éne vrouw!

ZIJZOEKTHAAR.NU helpt je bij het vinden van een serieuze lesbische liefdesrelatie. Graag zetten wij ons voor je in op een laagdrempelige, discrete en transparante manier, om ook jou naar de ware liefde te brengen.

Ons klantenbestand biedt je single vrouwen van verschillende niveaus en leeftijden uit geheel Nederland en België.

Wij weten net als jij hoe het is:

  • Om uit te gaan naar een vrouwenfeest, je tussen veel te jong publiek te begeven met veel te harde muziek, tevergeefs op zoek naar haar die éne bijzondere vrouw.
  • Om jezelf, al dan niet met werkelijke interesse, aan te sluiten bij wandelclubjes, kookclubjes of een ‘spiritueel’ groepje in de hoop daar die éne vrouw te ontmoeten.
  • Om vast te stellen dat een groot aantal singles hun partner op hun werk ontmoeten, maar dat dit zelden het geval is voor de lesbische single.
  • Dat online daten leuk kan zijn, maar dat valse profielen en / of gedateerde foto’s soms een domper op het daten kunnen geven.

Kortom, singles steken ongemerkt veel tijd, energie en geld in het vinden van hun liefdespartner. ZIJZOEKTHAAR.NU staat jou met liefde bij in je zoektocht naar die éne vrouw!

Contact

Ben jij een beetje alleen tijdens je sociale isolatie? 

Laat onze matchmakers een leuke online date voor je regelen. Nu tijdelijk voor een wel heel aantrekkelijke prijs, inclusief online intake en persoonlijke matches.

Werkwijze Ja, ik wil mij inschrijven

Mocht de link  “Ja, ik wil mij inschrijven” niet werken, vul dan onderstaande contactformulier in.

Openingstijden:
-Telefonisch op werkdagen tot 21.00 uur
Telefoon: +31(0)85 800 1022 (voicemail aanwezig)
Email: info@zijzoekthaar.nu
KVK: 59142464

ZIJZOEKTHAAR.NU heeft het single keurmerk en we zijn aangesloten bij Branchevereniging Singles Keurmerk.