Werkwijze

1. Meld je aan bij Date & Match Relatiebemiddeling

Vul het contactformulier in of mail je vraag dan naar: info@date-match.nl.

2. Afspraak maken voor een persoonlijk kennismakingsgesprek

Een van onze matchmakers nodigt je uit, nadat je je hebt aangemeld. Dit gesprek kost niets en verplicht je tot niets. Om een goed en ‘echt’ beeld te krijgen van jou als persoon, houden we dit gesprek bij jou thuis. Tijdens dit gesprek informeren wij je over onze werkwijze en brengen wij jouw persoonlijke situatie in kaart: levensstijl, sociale achtergrond, interesses, opleiding en vrijetijdsbesteding. We kijken uiteraard ook naar jouw wensen en voorkeuren voor een partner.

3. Karakter in kaart

Met onze professionele persoonlijkheids-vragenlijst krijgen wij een duidelijk beeld van jouw karakter-eigenschappen. Deze test geeft ons inzicht in, wie je bent en welke partner het best bij je past. Daarmee selecteren we al snel gelijkgestemden en leggen die aan je voor. Zo wordt je slagingskans groter.

4. Legitimatie en kwalificatie

We vragen iedereen zich te legitimeren. Daarnaast tekent elke kandidaat ervoor, dat de kwalificatie naar waarheid is ingevuld. Dit om in te staan voor de oprechtheid van de kandidaten. Uiteraard gaan we uiterst zorgvuldig om met jouw gegevens.

5. Partnervoorstel

Als je bent geselecteerd, krijg je van je persoonlijke consulent een kandidaatsvoorstel op maat. Je krijgt een geanonimiseerde persoonsbeschrijving en in gesprek met jouw consulent besluit je of je wel of niet op het voorstel in gaat. Pas wanneer jullie beiden open staan voor een ontmoeting, worden de contactgegevens uitgewisseld. Als regel hanteren wij, dat de man het initiatief neemt met contactleggen. Niet uit rolbevestiging, maar zodat het altijd duidelijk is, wie wat doet.

6. Match made?

Na één of meerdere ontmoetingen, evalueert ieder zijn/haar ervaringen met Patricia zelf. Hiervoor wordt eventueel een (bel)afspraak gemaakt. Zo hebben we alle aandacht voor jou en de terugkoppeling. Dit is een belangrijke factor in het succes van onze aanpak. Dan volgt het besluit: verder gaan of verder kijken? Wij begeleiden je of coachen je ook bij de volgende stappen, als je dat wilt.

7. Privacy en bescherming persoonsgegevens

Date & Match Relatiebemiddeling werkt strikt volgens de gedragscodes van en zijn verplicht tot naleving van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. We zijn aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder meldingsnummer M1554412. Date & Match Relatiebemiddeling heeft ook een officiële klachtenregeling voor als er klachten zijn over de werkwijze. Natuurlijk proberen we eventuele klachten eerst met je in samenspraak op te lossen

8. Ons werkgebied

Date & Match is een landelijke organisatie.

9. Bemiddelingskosten

De kosten voor 12 maanden persoonlijke bemiddeling bedragen € 59,- per maand.
Bij betaling in één keer krijg je 6 maanden extra bemiddeling.
Voor de intake/inschrijving vragen wij eenmalig een bedrag van € 100,-
Alle tarieven zijn inclusief btw.