Wat maakt mij een goede matchmaker

Ik krijg veelal de vraag “Wat maakt jou nou een goede matchmaker?”

Als consulente/matchmaker moet je jezelf kunnen zijn bij een potentiële cliënt, de beste manier om een band te krijgen.
Ik vind het erg belangrijk om een klik te hebben om tot de juiste match te komen.
Als er geen klik is, dan kan ik wel profielen voordragen, maar die worden dan waarschijnlijk toch niet goed bevonden. Er zijn genoeg profielen, maar je kunt niet zomaar mensen bij elkaar zetten, omdat je aan je contract moet houden. Nee, zo werkt het niet bij ons relatiebureau.
Een jaar lang staan de mensen ingeschreven bij ons relatiebemiddelingsbureau en ik ga een persoonlijk band met ze aan en ga op zoek met behulp van hun vertrouwen in mij. Soms heb je de perfecte match, maar soms is de klik er tussen twee singles niet na een ontmoeting, en dan gaan we verder zoeken naar een nieuwe liefde.
Ik ben een eerlijk iemand en geef altijd aan dat ik niet iedereen kan inschrijven, gewoonweg omdat sommige mensen nog niet klaar zijn voor een relatie.
Er zijn mensen die teleurgesteld zijn als ik ze nog niet kan bemiddelen, maar ik doe het liever zo dan dat degene later spijt krijgt.
Ik denk dat mijn kracht ligt in mijn persoonlijkheid, wat mij een goed matchmaker maakt.