Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Vrijblijvend kennismakingsgesprek, vrijblijvende-kennismaking, gelijkgestemde singles, Persoonlijk relatiebemiddeling, datingbureau, man zoekt vrouw, vrouw zoekt man., Single mannen, relatiebureau, datingbureau, matchmakers

 

Zijzoekhaar Date & Match relatiebemiddeling

Vrijblijvend kennismakingsgesprek, gelijkgestemde singles, Persoonlijk relatiebemiddeling, datingbureau, man zoekt vrouw, vrouw zoekt man., Single mannen, relatiebureau, datingbureau, matchmakers

Misschien ben je geïnteresseerd in persoonlijke relatiebemiddeling maar heb je ook twijfels. Het is normaal dat je dit soort twijfels hebt. Wij hebben al veel mensen geholpen, maar we kunnen niet iedereen helpen.

Er is maar een manier om erachter te komen of je bij ons aan het juiste adres bent: gewoon proberen. Daarom bieden wij een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten aan. Voor ons is het belangrijk om je ze goed mogelijk tijdens dit telefonisch gesprek te kunnen vertellen of we daadwerkelijk iets voor je kunnen betekenen. Daarom is het belangrijk dat je alle onderstaande vragen eerlijk en zo volledig mogelijk in vult.

Na dit gesprek maken wij een inschatting van wat we voor jou kunnen betekenen. Vervolgens kun je zonder verdere verplichtingen bepalen of je met ons in zee wilt gaan. Als het niet klikt, beginnen we er niet aan en kost het je verder niets.*Uiteraard gaan we uiterst zorgvuldig om met jouw gegevens. 
Heb je andere vragen, mail dan jouw vraag naar: info@date-match.nl of bel naar 088 022 64 64