Visie


kwaliteit relatiebemiddeling
Een grote kans op de perfecte match
Het is niet zo, dat er te weinig singles in Nederland zijn. Het gaat er om, dat je de juiste vindt: iemand die past bij jou en bij de manier, waarop jij in het leven staat. Onze visie is: door veel energie en kennis in de selectie van de juiste kandidaten te steken, maken we de slagingskans van een goede match zo groot mogelijk. Hoe beter je iemand kent des te groter is de kans op een perfecte match en de klikfactor. Daarom letten we op: persoonlijkheid, karakter, verwachtingen en instelling van jou en je match. Waar andere kiezen voor een schot hagel, gaan wij gericht en doordacht voor je aan de slag. persoonlijk“Lekker gek”
Natuurlijk mag je online bij allerlei datingsites snel even een profiel aanmaken. Daar zie je de prachtigste kandidaten; allemaal even gepassioneerd, ambitieus en “lekker gek”. Bij de ontmoeting is er dan vaak nogal een verschil tussen profiel en werkelijkheid. De foto stamt uit een ver verleden; de status “single” blijkt behoorlijk relatief en van “lekker gek” klopt alleen het laatste woord. Daar zit je dan weer aan een tafeltje in een duistere kroeg met een gevoel van ……

 

relatiebemiddeling onze visie

Relatiebemiddeling is een vak
Onze consulenten zijn goed opgeleid en hebben een jarenlange ervaring als matchmaker. Onze aanpak is gedegen en persoonlijk èn juist daardoor succesvol. De matches zijn daardoor vaak de start van een mooie relatie. Succes zit ‘m niet in de kwantiteit van koppelingen. Juist niet. Alleen kwaliteit telt. Ben je serieus op zoek naar een partner die echt bij je past? Kies dan voor relatie-bemiddelingsbureau Date & Match.