Vind je ware liefde via Date & Match relatiebureau!

Rode Kruis

 

Nederland telt vele singles, maar niet iedereen kiest hiervoor!

Op enig moment komt toch het besef dat de alledaagse dingen van het leven nog leuker kunnen zijn, als je die kunt delen met een partner…

Ik, datingcoach bij Date & Match, heb door de jarenlange ervaring gemerkt, dat het vinden van de juiste partner soms lastig kan zijn. Laat je hierbij helpen!Pak het professioneel aan en schakel een erkend relatiebureau in. Relatiebureau Date & Match richt zich op singles die volop in het leven staan, maar alleen de liefdevolle relatie ontbreekt. Wij bemiddelen voor singles op MBO, HBO en universitair niveau, vanaf 30 jaar. Wij werken naast wensen en levensstijl ook met karaktereigenschappen. Door deze werkwijze wordt een partner geselecteerd die op je karakter aansluit. In de praktijk merk je dan dat die partner maar een half woord nodig heeft, om te begrijpen wat hij of zij bedoelt.

De juiste karaktereigenschappen en iemands wensen en voorkeuren, dat bepaalt de ‘klikfactor’ tussen twee personen. Mede hierdoor hebben wij een hoog slagingspercentage. Relatiebureau Date & Match werkt integer en discreet. Persoonlijke relatiebemiddeling staat bij ons centraal. Tijdens de gehele periode wordt je begeleid door een vaste consulente. Daarnaast beschikken wij over een team van stylisten, mental- en datingcoaches, waarvan je gebruik van kan maken.

Wij houden ons ook aan de naleving van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.