Een Valentijnsdate in lockdown

Hoe maak jij op deze Valentijnsdag het beste van een date met een leuke man of vrouw?

Daten kan echt nog wel in deze tijd, je moet er misschien alleen meer energie insteken. Waarom zou je wachten tot ons land weer vrij is van de lockdown en/of avondklok. Dat is echt een gemiste kans. Nu heb je juist veel meer tijd om elkaar te leren kennen zonder drukke cafés of overvolle bioscopen.

Je wordt creatief van meer na te denken over wat je kan doen met Valentijn en meer moeite te doen voor hem/haar.  Dat vindt een date juist ook veel leuker en zal het enorm waarderen. Pluspunt!

Wat denk je van een Valentijnsdate op het ijs? Overal begint het ijs te groeien en komend weekend kan er geschaatst worden. Hoe romantisch is dat. Samen schaatsen met een thermoskannetje gluhwein en je hebt een geslaagde Valentijnsdate te pakken. Als je date niet kan schaatsen, dan help je haar of hem.

Of je gaat een wandeling maken langs het ijs. Er is altijd wel een tentje in de buurt waar je chocomel of koffie kunt kopen. Vaak zijn er ook wel open haard vuurtjes op die plek waar jullie heerlijk kunnen opwarmen. Geniet van de mooie natuur of de ondergaande zon.

Nog een leuke date op Valentijnsdag is een winterbarbecue. Eén van de leukste dingen van de zomer is barbecueën, maar dit kan ook gewoon in de winter. Zeker nu er sneeuw ligt, is dit een hele romantische optie. Doe een lekkere dikke jas aan, pak een mok glühwein en ga dicht bij elkaar (en het vuur) staan. Uiteraard kun je alles op de barbecue gooien waar je zin in hebt, maar het is aan te raden om iets te kiezen dat je makkelijk met handschoenen kunt eten. Als je een beetje vroeg begint, ben je ook weer voor negen uur klaar. Hoe leuk is dat!

Wacht niet op het moment dat alles weer kan, je weet nooit wat morgen brengt. Er zijn heel veel singles die gezelschap zoeken. Ga elkaar opzoeken, zoals bijvoorbeeld je in te schrijven bij een datingbureau. Het bureau helpt jou bij het zoeken naar een match. Jij hoeft alleen de date te verzinnen en hem/haar te verrassen. Moet jij eens kijken hoe verliefd jullie kunnen worden door de moeite die jij gedaan hebt.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn?

Is jouw interesse gewekt of wil je meer informatie over onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen.