Singles BBQ

Relatiebureau matchmaker Datingbureau relatiebureau bemiddelingsbureau

Daten terwijl jullie samen eten

Ontmoet jouw match bij deze gezellige BBQ

Hoe leuk is dat?! Op vrijdagavond 22 juli kun jij als single genieten van een avond barbecueën waarbij je vanaf het begin af aan al in de watten wordt gelegd! Je wordt ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje en tijdens de barbecue kun je onbeperkt eten, en de ware vinden! Klinkt goed toch?

De datingbureaus Date & Match en Matchmaker Brabant verwelkomen je graag bij restaurant Savor in Ulvenhout! We steken de barbecue aan, zetten leuke muziek op en schud die heupen maar vast los, want er mag ook zeker gedanst worden! Neem jij je potentiële match mee de dansvloer op? We hopen op een mooie zonnige avond waarbij zonnebrandcrème wel nodig is, anders is de barbecue niet het enige wat staat te branden! 😜

Bang dat het gaat regenen nadat je heel wat tijd en moeite in je kapsel hebt gestoken? Daar hebben we een oplossing voor! Het is namelijk een overdekt terras en we kunnen eventueel ook naar binnen verhuizen!

Alle voorbereidingen dus om jouw avond goed te laten verlopen! 😍

Wij zien je graag verschijnen op de barbecue! Laat je leukste single vriend of vriendin zich ook aanmelden, zodat je gelijk kunt overleggen of die ene man of vrouw goed bij je zou passen!

Meld je hier aan

Belangrijke info

Datum: 22 juli 2022
Tijd: 19:30 uur – 23:00 uur
Waar: restaurant Savor Ulvenhout
Wie: vrijgezellen
Prijs: € 45,- (ben je klant van Matchmaker Brabant of Date & Match, dan betaal je € 37,50)
Inclusief onbeperkt eten, welkomstdrankje en muziek
Minimaal 15 deelnemers.
Whatsapp/Tel: 085-0161312

Veelgestelde vragen

Mag ik een vriend(in) meenemen?
Dat mag zeker! Wel graag een ticket kopen 🙂

Hoe zit het met allergieën en eetwensen?
Dit kun je aangeven bij je aanmelding. Dan kunnen we daar rekening mee houden.

Hoe is de man/vrouw verhouding?
We proberen natuurlijk 50/50. Zorg daarom ook dat je een kaartje koopt van het juiste geslacht, ben je een man, dan koop je een ticket man en visa versa. Bij te weinig deelname of wanneer de man/vrouw verhouding niet klopt, zullen we de bbq verzetten of niet door laten gaan. Natuurlijk laten we je dat weten en krijg je je geld terug.

Route en parkeren
Je kan gratis parkeren voor de deur. Het adres is Dorpstraat 88, 4851 CN Ulvenhout (bij Breda)