De single man

Single mannen, relatiebureau, datingbureau, matchmakers

Mannen tekort vrouwen in overhand

Wat is dat toch dat er zoveel mannen minder inschrijven bij een relatiebureau dan de vrouwen. Zouden vrouwen er beter over nagedacht hebben als zij zich besluiten in te schrijven. Staan vrouwen meer open voor de hulp van anderen. Voelen ze zich niet een minder persoon als ze geholpen worden door een matchmaker.

Mannen zijn natuurlijk nog altijd prestatie- en competitiegericht. Toegeven dat ze hulp nodig hebben is dan ook heel moeilijk en om over deze drempel heen te stappen helemaal lastig. Is het de ego van de man die het niet durft of durven zij aan de omgeving niet te laten zien dat zij geholpen worden? Vanuit vroeger gezien zijn de mannen natuurlijk ook jagers en willen zij zelf op jacht gaan. Maar wat als de tijd veranderd is en het niet meer zo is dat je jaagt op “je prooi” en dat ook vrouwen zelf willen gaan jagen.

Onze wereld is veranderd. Kijk maar naar al die online datingsites alleen al. Maar ook de vrouwen zijn mondiger geworden en hebben soms een te lange lijst waar mannen aan moeten voldoen. Misschien zijn mannen ook bang om afgewezen te worden door de hoogopgeleide vrouw of überhaupt door een vrouw.

Wat kunnen wij als relatiebureau de man bieden aan hulp? Zie ons vooral als hulpmiddel om de juiste vrouw te zoeken. Tegenwoordig kun je voor bijna alles een coach inhuren dus waarom niet een goede matchmaker die jou helpt aan de liefde van je leven. We zijn heel discreet en zullen nooit jouw profiel in het openbaar laten zien. We laten jou zien wat onze manier van werken is maar ook als jij dat iets anders zou willen, is dat bespreekbaar.

Kom op vrijgezelle mannen, laat je zien en horen! We hebben zoveel leuke vrouwen in ons bestand staan die wachten om met jou op date te gaan.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn?
Vraag een vrijblijvend telefonisch gesprek aan en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

    Matchmakers die weten wat jij zoekt.