Picture perfect

Je kent dat wel, je zit op een datingsite of datingapp en opeens komt daar het perfecte profiel  voorbij. Dan starten jullie ook nog een gesprek samen en jij denkt, zie je wel, mijn prins of prinses op het witte paard bestaat echt.

Eyecandy

Na wat over en weer mailen en misschien een telefoongesprek besluiten jullie op date te gaan. Superspannend natuurlijk! En het is ook nog zo’n mooie man/vrouw, je zou er de zenuwen van krijgen. De dag dat jullie op date gaan breekt bijna aan en ergens begint er wat te knagen. Zou hij/zij echt zo knap zijn als op de foto..? Het is bijna te mooi om waar te zijn.

Too good to be true

Eindelijk is het zover! Je maakt je klaar voor de date. Eenmaal aangekomen op de afgesproken locatie kijk je druk om je heen zoekend naar jouw droomdate. Uiteindelijk zie je iemand aan een tafeltje zitten die het zou kunnen zijn, maar euhh.. hij/zij zag er toch heel anders uit op de foto…? Je loopt naar het tafeltje toe, vraagt twijfelachtig naar zijn/haar naam. Je laat jezelf op de vrije stoel tegenover hem/haar zakken en bent een beetje beduusd.

Like a picture from a magazine

“Oh het was een foto van 8 jaar geleden en er zat een filter overheen” (aha dat verklaart een hoop), maarja nu zit je al aan een tafeltje met deze persoon. Je hebt tijd en moeite gestoken in het maken van een afspraak, je avond of middag ervoor vrij gehouden, naar de desbetreffende locatie gekomen en nu ziet de persoon in kwestie er toch heel anders uit.. Maar het gaat toch om het innerlijk?

Het oog wil ook wat

Natuurlijk is het innerlijk heel erg belangrijk, maar het oog wil ook wat toch? Gelukkig kijken wij bij Date & Match hier ook naar en hoe! Wij screenen al onze cliënten persoonlijk en face to face. Tijdens een intake maken wij altijd een foto plus een uitgebreide beschrijving van het uiterlijk en innerlijk, zo weet jij precies met wie jij straks op date gaat.

For your eyes only

Anders dan bij online dating werken wij niet met een smoelenboek. Onze aanpak is zeer discreet en de privacy van onze cliënten hebben wij hoog in het vaandel staan. De foto(‘s) die tijdens de intake worden gemaakt zijn alleen voor ons eigen systeem. De cliënt moet ervan uitgaan dat wij met onze ervaring en expertise 2 mensen zo aan elkaar weten te koppelen dat het niet alleen klopt qua innerlijk, maar ook qua uiterlijk. Mochten 2 kandidaten die een potentiële match zouden kunnen zijn wel eerst elkaars profielfoto willen zien, dan kan dat in overleg en met goedvinden van beide partijen.

het perfecte profiel