Daten met vertrouwen

Daten met Vertrouwen is een online cursus die is ontwikkeld door mij (Patricia). Ik heb 10 jaar ervaring in de wereld van het daten en ben dagelijks bezig met het maken van de juiste matches. Daarnaast begeleid ik als datingcoach singles die op een spontane manier willen daten, maar daar wat moeite mee hebben. Mijn werk is mijn grootste passie en ik doe dat met heel veel plezier en met heel mijn hart!

Zo krijg ik veel vragen / signalen van singles die tijdens het daten tegen bepaalde zaken aanlopen:

  • Wat zoek ik nu echt in een partner?
  • Hoe voorkom ik dat ik steeds in dezelfde valkuilen loop?
  • Hoe kan ik bij mijzelf blijven en de juiste keuzes maken?
  • Ben ik wel realistisch in mijn zoektocht?
  • Hoe zie ik mijzelf?
  • Hoe leg ik makkelijk contact zonder druk?
  • Hoe ga ik om met een afwijzing?

Deze vragen en nog veel meer zijn onderwerpen die bij Daten met Vertrouwen worden behandeld, om jou inzichten te geven in jouzelf en wat jij wil in een relatie.

Daten met Vertrouwen is voor elke single die niet alleen op zoek is naar een partner, maar die ook zichzelf tegen komt tijdens het daten.

Hoe werkt het?

In deze online cursus leer je meer over jezelf en jouw eigenschappen, en ga je herkennen waar je bij het daten tegen aan loopt en wat je daaraan kan doen. Ook krijg je inzichten in wat voor een type partner er bij je zou passen en hoe je dat kunt herkennen.

Daten met Vertrouwen bestaat uit 3 modules en elke module heeft 3 lessen in de vorm van een werkboek. Deze kan je downloaden of uitprinten en zo op jouw eigen manier en tempo aan werken.
Tijdens de lessen word je gevraagd om bepaalde onderwerpen in de praktijk te brengen door te oefenen, een dagboekje bij te houden of jouw omgeving te vragen om feedback.

Loop jij ook tegen bepaalde issues aan tijdens het daten en wil je handvatten krijgen hoe jij met nieuwe inzichten en vol vertrouwen op zoek kan gaan naar een partner?
Klik dan hieronder en je ontvangt direct toegang tot de online cursus Daten met Vertrouwen voor slechts € 199,-

NU TIJDELIJK VOOR SLECHTS € 49,-