Online daten niet zonder gevaar! Date & Match helpt

Iedereen kent de zogenaamde succesverhalen van het online daten- de lovestories van koppels die elkaar op internet ontmoetten zijn op iedere datingsite te lezen.

Toch is online daten voor een grote groep singles geen optie en loert het gevaar om de hoek. De integriteit is helaas ver te zoeken, dit blijkt onlangs uit een gepubliceerd artikel over dit onderwerp in het AD, voor meer info zie artikel AD
Aantrekkelijke profielschetsen die niet echt kloppen of personen die in werkelijkheid niet bestaan. Fraudeurs zoeken via Facebook en Linkedin de informatie die ze nodig hebben om iemand om te tuin te leiden en leggen via deze vriendenpagina’s contact.

Ze hebben zogenaamd de gemeenschappelijke hobby’s en interesses en palmen deze slachtoffers helemaal in om vervolgens geld af te troggelen. Vooral vrouwen en ouderen zijn hiervan de dupe.

Als matchmaker bij relatiebemiddelingsbureau Date & Match hoor ik vaak van onze klanten de vervelende ervaringen of teleurstellingen die ze mee hebben gemaakt in de wereld van digitale dating.  Dit is toch wel het laatste waar je op zit te wachten.

Persoonlijke relatiebemiddeling werkt daarentegen wel succesvol! Dat blijkt ook uit eerder onderzoek dat Date & Match hield onder een grote groep hogeropgeleide singles, zie blog Relatiebemiddeling versus internetdating

Pak het professioneel aan en maak gebruik van ons jarenlange ervaring in persoonlijke relatiebemiddeling. Al onze klanten worden vooraf gescreend.