Ik heb de leukste baan van Nederland

Enquete Date & Match,Jonge vrouwen en relatiebemiddeling, Datingbureau, Relatiebureau, Relatiebemiddeling Contact, Matchmaker Noord Brabant

Echt, ik heb de allerleukste baan van Nederland. Relatiebemiddelaar zijn van Noord Brabant en Limburg.
Singles blij maken met een nieuwe partner waarbij zij vaak voor die tijd een moeilijk pad hebben bewandeld.
De zoektocht naar een fijne, liefdevolle relatie kan voor veel mensen een moeilijke weg zijn om te doorlopen. Daarom ben ik ook zo blij om deze mensen te helpen in deze zoektocht waarbij je vaak de allermooiste maar ook trieste verhalen hoort.
Ik krijg hier veel energie van, maar zij uiteindelijk ook als zij zien dat er positieve ontwikkelingen zijn.

Ik ga graag naar de mensen thuis voor de inschrijvingen en wordt altijd heel gastvrij ontvangen. Daar aan hun eigen tafel vertellen zij hun verhalen wat ik ontzettend dapper vind. Deze verhalen, hoe mooi of triest ook, helpen mij te gaan zoeken naar de juiste match voor diegene. Voor ieder persoon, dat weet ik heel zeker, is er iemand die hem of haar kan aanvullen of veel liefde kan geven. Hoe mooi is dat dan als een match slaagt of dat we überhaupt iemand hebben voor diegene.

Ik doe deze baan met heel veel passie en gevoel. Eigenlijk kan ik het geen baan noemen, maar meer een roeping. Wat is er leuker om deze mensen te helpen in hun zoektocht naar liefde en zij weer een maatje te gunnen en te geven in hun leven.

Heb jij hulp nodig bij het zoeken van een partner?
En woon je in Noord Brabant of Limburg?
Dan help ik je graag.

CONTACT INFO

06 418 762 52
irene@date-match.nl
Achter ‘t Schop 33
5262PL, Vught