Monique

Regio Zuid en Noord Holland

Consulente,Datingbureau, Relatiebureau Zuid Holland Relatiebemiddeling Contact

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn?

Vraag een vrijblijvend telefonisch gesprek aan en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

CONTACT INFO

06 14 88 99 44
monique@date-match.nl
Bavoylaan 1
2594 BS, Den Haag

Monique Schoemaker

Mijn naam is Monique en ik ben matchmaker / consulente in de regio Zuid-Holland. Ik woon in Den Haag met mijn man, waar ik al 27 jaar gelukkig mee ben, en hond Bobbie.
Onze kinderen zijn inmiddels uitgevlogen en wonen niet meer thuis. In mijn vrije tijd speel ik graag balsporten, doe ik aan yoga en houd ik van nieuwe culturen ontdekken. Ook vind ik het heel belangrijk om mijn vrienden te onderhouden en eindeloos te lachen met vriendinnen want dat geeft zoveel positieve energie.

Al vele jaren begeleid ik mensen op professionele wijze en haal ik er veel voldoening uit als ik hen hierbij kan helpen. Daarnaast breng ik graag mensen bij elkaar en als dat tot geluk leidt , word ik daar heel blij van. In Date & Match Relatiebemiddeling heb ik mijn ideale match gevonden, een datingbureau dat dezelfde energie heeft als ik en heel persoonlijk werkt en betrouwbaar en eerlijk is.

Zoekt u een partner en wilt u graag persoonlijk begeleid worden in uw zoektocht en woonachtig in Zuid of Noord-Holland, neem dan contact met mij op dan help ik u graag.

Blog