Matchmakers die weten wat jij zoekt

Wij stellen ons voor:

gelijkgestemde singles, Persoonlijk relatiebemiddeling, datingbureau, man zoekt vrouw, vrouw zoekt man., Single mannen, relatiebureau, datingbureau, matchmakers

Irene haar passie is mensen helpen en ondersteunen, waar dat nodig is. Dit heeft ook altijd op de voorgrond gestaan in het werk, wat zij doet en heeft gedaan. Irene vindt het belangrijk, dat mensen gelukkig in het leven komen te staan; vooral samen.

Marloes is spontaan, houdt van veel lachen, is intuïtief en gedreven in haar werk. Ze denkt dat de kracht van het persoonlijk bemiddelen zit in de kleine dingen, luisteren naar wat de mensen echt willen, de kleinste details kunnen heel erg van belang zijn bij het vinden van de juiste match.

gelijkgestemde singles, Persoonlijk relatiebemiddeling, datingbureau, man zoekt vrouw, vrouw zoekt man., Single mannen, relatiebureau, datingbureau, matchmakers

Patricia is matchmaker in hart en nieren en is de eigenaresse van Date & Match. relatiebureau. Al vele jaren begeleidt ze op professionele wijze haar cliënten waar zij dat nodig hebben. Ze is dagelijks bezig met het zoeken naar de juiste matches.

Samen met Irene & Marloes vormt Patricia de perfecte match, wij zijn goed op elkaar ingespeeld. Voor Date & Match Relatiebemiddeling, Zijzoekthaar.nu en Hijzoekthem.nu maken wij de mooiste matches. Want alleen met het juiste team en de juiste instelling kun je iets voor de single van nu betekenen.

Contact

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn?

Is jouw interesse gewekt of wil je meer informatie over onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen.