Matchmakers die weten wat jij zoekt

Wij stellen ons voor:

gelijkgestemde singles, Persoonlijk relatiebemiddeling, datingbureau, man zoekt vrouw, vrouw zoekt man., Single mannen, relatiebureau, datingbureau, matchmakers

Irene haar passie is mensen helpen en ondersteunen, waar dat nodig is. Dit heeft ook altijd op de voorgrond gestaan in het werk, wat zij doet en heeft gedaan. Irene vindt het belangrijk, dat mensen gelukkig in het leven komen te staan; vooral samen.

Ben jij iemand die al jouw single vrienden aan elkaar koppelt? Hou jij er van om met mensen te communiceren en te achterhalen waar ze naar op zoek zijn in een partner? Dan is dit je kans om als franchisenemer te starten bij het leukste relatiebureau van Nederland.
gelijkgestemde singles, Persoonlijk relatiebemiddeling, datingbureau, man zoekt vrouw, vrouw zoekt man., Single mannen, relatiebureau, datingbureau, matchmakers

Patricia is matchmaker in hart en nieren en is de eigenaresse van Date & Match. relatiebureau. Al vele jaren begeleidt ze op professionele wijze haar cliënten waar zij dat nodig hebben. Ze is dagelijks bezig met het zoeken naar de juiste matches.

Relatiebureau matchmaker Datingbureau relatiebureau bemiddelingsbureau

Samen met Irene vormt Patricia de perfecte match, wij zijn beide goed op elkaar ingespeeld. Voor Date & Match Relatiebemiddeling,  Zijzoekthaar.nu en Hijzoekthem.nu maken wij de mooiste matches. Want alleen met het juiste team en de juiste instelling kun je iets voor de single van nu betekenen.

Contact

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn?

Is jouw interesse gewekt of wil je meer informatie over onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen.