Matchmaker Brabant 

Mijn naam is Irene en ik ben matchmaker voor zowel Date & Match als Zijzoekthaar.nu en Hijzoekthem.nu.

Ik ben zeer gedreven in mijn werk en doe alles met passie en liefde. Mijn perfectionisme en enthousiasme geeft mij de kracht tot het maken van een perfecte match voor jou. Het geeft mij enorme energie als het dan ook gelukt is tussen twee mensen die door mij hun geluk gevonden hebben.

Ik ben zelf al 25 jaar gelukkig getrouwd met Will die ik wel mijn maatje mag noemen. De tijd vliegt, zeker als je de juiste klik hebt gevonden. Ik heb twee dochters van 22 en 17 jaar die sterk en vrolijk in het leven staan en aan hun toekomst aan het werken zijn. In mijn vrije tijd kan je mij vaak vinden op de tennisbaan of op andere sportvelden. Sport is naast mijn werk en gezin mijn uitlaatklep en vind ik één van de meest belangrijkste dingen in het leven. Het vergroot je vriendengroep, je netwerk, je wordt er sterk van zowel mentaal als fysiek en het houdt je gezond.

Ben jij single en op zoek naar nieuw liefdesgeluk in je leven  Ben je opzoek naar een relatie met iemand uit je omgevingen heb jij hier hulp bij nodig?

Neem dan contact met mij op en we spreken elkaar snel.

datingbureau-zuid-holland-brabant-limburg Matchmaker

CONTACT INFO

06 418 762 52
irene@date-match.nl
Achter ‘t Schop 33
5262PL, Vught

Linkedin Facebook

Interesse in een vrijblijvend gesprek?

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn?
Vraag een vrijblijvend telefonisch gesprek aan en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.