Magie voor mannen

 

Droomvrouw

Waarom lukt het jou niet om die ene droomvrouw om jouw vinger te winden? Ben je soms iets te verlegen, durf je haar niet aan te spreken, heb je weinig zelfvertrouwen, vind je jezelf niet “mooi” genoeg? Goed nieuws! Ook jij kan prinses op het witte paard voor je winnen.

Hoe?

Heel simpel. Door jezelf “aantrekkelijk” te maken voor het andere geslacht. Bij aantrekkelijk bedoel ik niet direct het uiterlijk, al is het wel fijn als je jezelf enigszins verzorgd. Nee, bij aantrekkelijk bedoel ik dat je de focus legt op jezelf, je eigen leven invult, dingen gaat doen waar jouw hart sneller van gaat kloppen, je passie gaat volgen. Kortom jouw leven interessant te maken!

Actie

Vind je jezelf te zwaar? Kom van die bank en ga er wat aan doen. Wil je eigenlijk een andere baan? Schrijf die sollicitatiebrief vandaag nog! Wil je al heel lang leren surfen? Boek die proefles. Door aan jezelf te werken en tijd en energie te steken in jezelf omdat jij belangrijk bent, word jij aantrekkelijker voor die ene dame in kwestie.

Wil je dit gaan toepassen, maar is er nog geen sprake van die ene dame? Schrijf je dan nu in bij Date & Match en dan gaan wij samen op zoek naar haar!

 

texas-holdem