Kijk verder dan de romantische plaatjes.

Wat wil ik Date & Match, Enquete Date & Match,Jonge vrouwen en relatiebemiddeling, Datingbureau, Relatiebureau, Relatiebemiddeling Contact

Een van de vragen waar je over moet nadenken als je een partner zoekt, is het soort relatie waar jij nu behoefte aan hebt. En dat is voor iedereen anders.

Misschien ben je jong en ambitieus en heb je wel behoefte aan een relatie, maar is de binding van samenwonen of een gezin een schrikbeeld voor jou. Een ander kijkt juist weer uit naar een traditionele gezinssituatie. Ook zijn er mensen die wel graag een partner en een kind willen hebben, maar geen behoefte hebben aan het traditionele ‘huisje, boompje, beestje’. Mensen die gescheiden zijn, hebben dat traditionele huwelijk meestal al gehad. Sommigen daarvan willen deze situatie graag behouden en kiezen opnieuw voor een huwelijk en/of een samengesteld gezin. Terwijl anderen denken: ‘ik voed mijn kinderen het liefst zelf op en kies voor een LAT relatie’. Ouderen tot slot, die al een heel leven achter zich hebben, hebben weer andere behoeftes in een relatie.

Ik schets hier heel neutraal uiteenlopende relatievormen om aan te geven dat er van alles mogelijk is en dat er niet iets bestaat als beter of slechter. Jouw persoonlijke situatie bepaalt, waar jij Nu behoefte aan hebt. En elke keuze hierin is legitiem.

Veel mensen zitten gevangen in ‘de romantische plaatjes’ en als gevolg daarvan willen ze koste wat het kost dat plaatje realiseren. Dat is niet zo gek, want het beeld van een romantisch gezinnetje wordt in de media nog steeds breed uitgemeten. Het is een heel verleidelijk beeld, maar probeer er toch doorheen te kijken. Wellicht is een LAT relatie wel veel geschikter voor jou, zodat jij ook tijd aan je eigen ontwikkeling kan besteden. Misschien is het juist voor jou en je kinderen wel heel belangrijk om de kwaliteit van de ouder-kind relatie te verhogen, zonder dat daar continue een ‘vierde’ bij is. Maar, het kan ook zijn dat juist een samengesteld gezin de uitdaging is die jij nodig hebt.

Bij een relatiebemiddelingsbureau wordt er altijd gevraagd wat voor relatievorm jij zoekt. Laat alle romantische plaatjes los en kijk wat goed is voor JOU. Want als een keuze aansluit bij jouw persoonlijke proces, dan heeft het kans van slagen.

Relatiebemiddelingsbureau Limburg Date & Match