Karin nieuwe consulente

Mijn naam is Karin Lepelaars en ik ben sinds februari 2017 werkzaam als consulente bij Date & Match.

Mijn passie is het helpen en ondersteunen van mensen daar waar nodig is. Dit heeft ook altijd op de voorgrond gestaan in het werk wat ik doe en gedaan heb. Ik vind het belangrijk dat mensen gelukkig in het leven kunnen staan, zowel individueel als samen.

Naast mijn werk als coach waarin ik mensen weer contact laat maken met zichzelf ben ik ook zeer geïnteresseerd in het verbinden van mensen met elkaar. Liefde is iets moois, het is overal om ons heen. En wat is er nu mooier om dit daadwerkelijk ook te mogen gaan ervaren.
Met de ervaring die ik door de jaren heen heb opgedaan op het gebied van relaties vind ik het belangrijk dat een partner een aanvulling is, iemand die het beste in jou naar boven haalt.

Voor Date & Match zal ik de inschrijvingen gaan verzorgen voor Brabant en Limburg.
Met veel enthousiasme zie ik er naar uit om als consulente voor jou aan het werk te gaan.
Ik wil je graag ondersteunen in je proces naar het vinden van jouw perfecte match.

Karin nieuwe consulente