Relatiebureau ook voor jongeren

Jongeren | Date & Match

Date & Match bemiddelt nu vanaf 25 jaar.

Steeds meer jongeren vanaf 25 jaar komen bij ons met de vraag “Zou je mij kunnen helpen met het zoeken naar een serieuze partner?”. Helaas moet ons team dan nee zeggen, want Date & Match bemiddeld vanaf 30 jaar. Ik zou het dan ook niet over mij hart kunnen verkrijgen om jongeren valse hoop te geven.

Waarom is de vraag bij jongere om bemiddeling zo sterk aanwezig?
We krijgen vaak als reden dat het op een datingsite’s vaak alleen nog maar om chatten gaat. En niet om elkaar serieus te leren kennen. Ook het keuren puur op foto’s komt steeds vaker voor. Ons advies is, ga lekker met elkaar op pad in plaats van achter een scherm kijken of het goed zou kunnen voelen. Want foto’s kunnen een vertekend beeld geven.

Als ze dan wel een afspraak gemaakt hebben, dan valt het vaak tegen, omdat degene toch niet zo is als ze gezegd hadden. Zo zonde want er zijn zoveel leuke singles, we zoeken tenslotte allemaal het zelfde. Een partner waar we ons goed bij kunnen voelen, waar we ons zelf kunnen zijn en niet hoeven te doen als of.

Het Date & Match team heeft daarom besloten de inschrijf leeftijd te verlagen naar 25 jaar!

Ben jij 25 jaar of ouder en zou je graag meer informatie willen over hoe wij jou kunnen helpen met het vinden van je partner? Laat dan je gegevens achter via de site en wij nemen contact met je op. Je kan ook contact opnemen via Whatsapp: 06 86 25 1001.