Jonge vrouwen en relatiebemiddeling

Jonge vrouwen en relatiebemiddeling, Datingbureau, Relatiebureau, Relatiebemiddeling Contact

Vrouwen waar zijn jullie?

Een tijdje geleden viel mij op dat ik minder aanvragen kreeg van vrouwen  tussen de 25 en 40 jaar, terwijl de mannen daarentegen wel die stap deden. Mijn idee om daarom een enquête te laten rondgaan op Facebook om achter de juiste redenen te komen bleek een succes te zijn.

Ik dacht: deze doelgroep van vrouwen zijn tegenwoordig goed opgeleid, hebben een goede baan, zijn zelfstandig en hebben veel vriendinnen dus hebben een man minder nodig dan vroeger. Natuurlijk zijn dit redenen dat zij minder inschrijven bij een relatiebureau. Ze hebben het druk, zijn met hun carrières bezig en hebben de tijd niet om daarin te investeren en gaan op datingapps zoals Tinder en Lexa. Deze werken snel, maar eindigen vaak in teleurstelling en frustraties. Maar toch zoeken zij een maatje om even tegenaan te kletsen, leuke dingen mee te gaan doen zoals verre reizen maken, backpacken of alleen maar even tegen aan te zitten samen op de bank en een serie te kijken op Netflix.

Maar wat blijkt uit de resultaten van deze enquête; zij zijn helemaal niet zo zelfverzekerd in het zoeken naar een man. Sommige vinden het zelfs moeilijk en schamen zich om in te schrijven bij een bureau dat ze kan helpen in het zoeken naar een maatje. Bang wat de buitenwereld ervan zal zeggen terwijl ze vaak een goede baan hebben en het eigenlijk goed voor elkaar hebben. Ze bang zijn om min of meer te falen in de wereld waar alles perfect en mooi moet zijn. Het allemaal moet kloppen zoals goede baan, juiste opleiding, veel vriendinnen hebben en veel dingen moeten ondernemen omdat ook iedereen dat doet en moet. Zo jammer, want wat is het leuker als je samen van die mooie dingen kan genieten.

Wat mij ook verbaasde is dat deze vrouwen maar weinig in contact komen met mannen van dezelfde leeftijd. Gaat deze groep niet meer naar uitgaansgelegenheden, kijken ze nog alleen maar Netflix in hun vrije tijd of hebben ze het zo druk met werk en opleiding dat ze te moe zijn daarvoor? Of gaan ze tegenwoordig alleen nog maar uit op Tinder op Happn? Natuurlijk, door alle social media zijn we geïsoleerder geworden. Het klinkt raar, geïsoleerder, terwijl je juist zou denken dat dat niet zo is omdat we juist meer contacten hebben. Ja dat is zo, maar alleen van digitale vrienden wordt je niet gelukkig. Juist weer in de echte wereld stappen maakt ons blij.

Wij als relatiebemiddelingsbureau kunnen jonge vrouwen helpen om een goede match voor ze te vinden.

Zet nu de stap en neem contact met mij op, ik leg graag uit wat ik voor jou kan betekenen.

Spreek je snel;)

Ben jij een vrouw en op zoek naar een partner?

Dan help ik jou graag in deze zoektocht naar een fijne relatie.

  Enquete Date & Match,Jonge vrouwen en relatiebemiddeling, Datingbureau, Relatiebureau, Relatiebemiddeling Contact, Matchmaker Noord Brabant

  CONTACT INFO

  06 418 762 52
  irene@date-match.nl
  Achter ‘t Schop 33
  5262PL, Vught