IRENE

Regio Brabant/Limburg

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn?

Vraag een vrijblijvend telefonisch gesprek aan en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

CONTACT INFO

06 418 762 52
irene@date-match.nl
Achter ‘t Schop 33
5262PL, Vught

Date & Match Regio Brabant/Limburg

Sinds mei 2018 ben ik franchisenemer van Date & Match Relatiebemiddeling voor de rayon Noord-Brabant en Limburg.

Ik ben een echte Brabantse in hart en nieren. Mijn hele leven al woonachtig in het Brabantse land in/en rondom het gastvrije en mooie Den Bosch.
Dit jaar ben ik 25 jaar getrouwd met mijn man die ik zeker wel mijn maatje mag noemen. De tijd vliegt, zeker als je de juiste klik hebt gevonden. Ik heb twee dochters van 20 en 15 jaar die sterk en vrolijk in het leven staan en aan hun toekomst aan het werken zijn.

In mijn vrije tijd kan je mij vaak vinden op de tennisbaan of op andere sportvelden.  Sport is naast mijn werk en gezin mijn uitlaatklep en vind ik één van de meest belangrijkste dingen in het leven. Het vergroot je vriendengroep, je netwerk, je wordt er sterk van zowel mentaal als fysiek en het houdt je gezond.

Ik hou van sporten zoals tennis, padel, golf en wandelen en ben daarnaast vaak op het hockeyveld als coach of als toeschouwer bij mijn dochter. Naast deze bezigheden vind ik mijn vrienden en familie erg belangrijk en maak ik daar tijd voor. Ik zal altijd een moment vinden om hen te bezoeken of iets leuks te gaan doen met een vriendin.

Blog