Exclusief voor single mannen die zoeken naar die éne man!

HIJZOEKTHEM.NU helpt je bij het vinden van een serieuze man man liefdesrelatie. Graag zetten wij ons voor je in op een laagdrempelige, discrete en transparante manier, om ook jou naar de ware liefde te brengen.

Ons klantenbestand biedt je single mannen van verschillende niveaus en leeftijden uit geheel Nederland.

Wij weten net als jij hoe het is:

  • Om uit te gaan naar een (gay) bar, je tussen veel te jong publiek te begeven met veel te harde muziek, tevergeefs op zoek naar hem die éne bijzondere man.
  • Om jezelf, al dan niet met werkelijke interesse, aan te sluiten bij wandelclubjes, sportclubjes of een ‘spiritueel’ groepje in de hoop daar die éne man te ontmoeten.
  • Om vast te stellen dat een groot aantal singles hun partner op hun werk ontmoeten, maar dat dit zelden het geval is voor de Homo single.
  • Dat online daten leuk kan zijn, maar dat valse profielen en / of gedateerde foto’s soms een domper op het daten kunnen geven.

Kortom, singles steken ongemerkt veel tijd, energie en geld in het vinden van hun liefdespartner. HIJZOEKTHEM.NU staat jou met liefde bij in je zoektocht naar die éne man!

Contact

Interesse in een vrijblijvend gesprek?  

Is jouw interesse gewekt of wil je meer informatie over onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen.

 Openingstijden:
-Telefonisch op werkdagen tot 21.00 uur
Telefoon: +31(0)85 800 1022 (voicemail aanwezig)
Email: info@date-match.nl
KVK: 59142464

Datingbureau Relatiebureau