Het zijn de kleine dingen die het doen

Enquete Date & Match,Jonge vrouwen en relatiebemiddeling, Datingbureau, Relatiebureau, Relatiebemiddeling Contact

Ik las vandaag een mooi artikel op Nu.nl over de sleutel tot een succesvolle relatie. Er zijn online vele ‘lijstjes’ te vinden over singles, dating en relaties, maar dit vond ik wel een mooie je niet vaak leest.

“Vrijgevigheid blijkt het meest belangrijke ingrediënt te zijn voor een langdurige en gelukkige relatie.
Dat blijkt uit een onderzoek van de University of Virginia onder 1.400 stellen. Partners die elkaar vaak cadeautjes en kleine attenties geven, zijn vijf keer zo gelukkig, zo blijkt uit het onderzoek.
De vrijgevigheid kan bestaan uit simpele dingen, zoals een bos bloemen, een kop koffie of een rug massage.
De helft van alle vrouwen en 46 procent van de mannen gaf aan dat ze erg gelukkig zijn door de vrijgevigheid van hun partner.”

Ik vind het heel mooi dat in tijden waarin veel mensen alleen maar meer en groter willen, de kleine attenties toch het meest worden gewaardeerd.
Dus geen grote TV’s en auto’s of dure ringen en horloges, maar gewoon jezelf inleven in je partner en bedenken hoe je hem of haar jouw waardering kan laten zien.
Mijn oma had vroeger een tegeltje met de wijsheid ‘Het zijn de kleine dingen die het doen’ en die blijkt nog steeds te kloppen.

Dus ben je een man die een vrouw zoekt of andersom en je gaat daten, al dan niet via een relatiebemiddelingsbureau, onthou dan de tip van mijn oma!