HET TEAM

Matchmakers die weten wat jij zoekt

Wij stellen ons voor:

Enquete Date & Match,Jonge vrouwen en relatiebemiddeling, Datingbureau, Relatiebureau, Relatiebemiddeling Contact, Matchmaker Noord Brabant

Irene is de consulente voor regio Noord-Brabant en Limburg. Haar passie is mensen helpen en ondersteunen, waar dat nodig is. Dit heeft ook altijd op de voorgrond gestaan in het werk, wat zij doet en heeft gedaan. Irene vindt het belangrijk, dat mensen gelukkig in het leven komen te staan; vooral samen.

Enquete Date & Match,Jonge vrouwen en relatiebemiddeling, Datingbureau, Relatiebureau, Relatiebemiddeling Contact, Matchmaker

Rianne is de consulente voor regio Utrecht en Flevoland. Ze heeft ervaring in de (arbeids)bemiddeling en een achtergrond in de psychologie waarin ze onderzoek deed naar de liefde. Met enthousiasme en respect voor ieders eigenheid zet ze zich in om de juiste match te vinden.

Dating bureau Zuid Holland, Relatiebemiddeling, Matchmaker,

Monique is de consulente voor regio Zuid- en Noord-Holland. Al vele jaren begeleidt ze op professionele wijze mensen. In Date & Match Relatiebemiddeling heeft ze haar ideale match gevonden, een datingbureau dat dezelfde energie heeft als zij en heel persoonlijk werkt en betrouwbaar en eerlijk is.

Enquete Date & Match,Jonge vrouwen en relatiebemiddeling, Datingbureau, Relatiebureau, Relatiebemiddeling Contact, Eigenaar Hoofdkantoor,

Patricia is de consulente voor regio Gelderland – Overijssel en is dagelijks bezig met het zoeken naar de juiste matches. Daarnaast coacht en ondersteunt zij haar team waar zij dat nodig hebben. Want alleen met het juiste team en de juiste instelling kun je iets voor de single van nu betekenen.

Marleen is de consulente voor regio Groningen, Friesland en Drenthe. Zij gelooft in de eigen kracht en mogelijkheden van mensen. Ieder mens heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en talenten en de juiste partner is diegene die jou in deze kwaliteiten bevestigt. Een partner helpt je met je leven plezieriger maken en verrijken.

Enquete Date & Match,Jonge vrouwen en relatiebemiddeling, Datingbureau, Relatiebureau, Relatiebemiddeling Contact

Jeroen ondersteunt het team bij allerlei zaken zoals marketing, teksten op de website, inrichten van het CRM-systeem.

Contact

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn?

Vraag een vrijblijvend telefonisch gesprek aan en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.