Het team

Matchmakers die weten wat jij zoekt

Date & Match haalt alles uit de kast om gelijkgestemde singles met elkaar in contact te brengen. Onze consulenten zijn niet voor een gat te vangen; ze zijn dol op hun vak en weten wat er te koop is. Ook belangrijk: ze weten precies, wat jij zoekt. We zijn trots op alle geslaagde matches die we de afgelopen jaren dankzij hun inzicht en inzet hebben gerealiseerd!

Patricia Huijbers Koenders, matchmaker in hart en nieren, is de eigenaresse van Date & Match. Zij vormt samen met haar consulenten, Silvano, Irene, Rianne en Marleen het vaste team van Date & Match Relatiebemiddeling.

We stellen ons voor:

Patricia, eigenaresse

Patricia verzorgt de inschrijvingen van regio Overijssel. Daarnaast is zij dagelijks bezig met naar de juiste matches zoeken. Ze is het eerste aanspreekpunt voor alle cliënten. Samen met haar collega’s vormt Patricia de perfecte Date & Match Relatiebemiddeling. Want alleen met het juiste team en de juiste instelling kun je iets voor de single van nu betekenen.

franchisenemer van Date & Match Relatiebemiddeling voor de rayons Gelderland en Zuid Limburg.

Silvano, consulent

Silvano is van origine een Limburger die sinds zijn 21ste in Nijmegen woont. Sinds 22 mei is hij franchisenemer van Date & Match Relatiebemiddeling voor de rayons Gelderland en Zuid Limburg. Hij is al jaren een match maker als Werving & Selectie consulent. Silvano verbindt mensen graag zowel privé als zakelijk. Hij is ook een pleaser die wil dat mensen tevreden zijn met wat hij doet.

Relatiebureau Brabant

Irene, consulente

Irene verzorgt de inschrijvingen voor de regio Noord-Brabant en Limburg. Haar passie is mensen helpen en ondersteunen, waar dat nodig is. Dit heeft ook altijd op de voorgrond gestaan in het werk, wat zij doet en heeft gedaan. Irene vindt het belangrijk, dat mensen gelukkig in het leven komen te staan; vooral samen.

Relatiebureau Utrecht en Flevoland

Rianne, consulente

Rianne verzorgt de inschrijvingen en matches in de regio Utrecht en Flevoland. Ze heeft een achtergrond in de psychologie waarin ze onderzoek deed naar passionele liefde. Daarnaast heeft ze een aantal jaar ervaring in de (arbeids)bemiddeling en is matchen op verschillende niveaus haar niet vreemd. Met enthousiasme en respect zet zij zich in om de juiste match te vinden!

Marleen, consulente

Marleen verzorgt de inschrijvingen voor de regio’s Friesland, Drenthe en Groningen. Zij gelooft in de eigen kracht en mogelijkheden van mensen. Ieder mens heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en talenten en de juiste partner is diegene die jou in deze kwaliteiten bevestigt. Een partner helpt je met je leven plezieriger maken en verrijken. Marleen wil je graag leren kennen om voor jou de partner te vinden.

Jeroen, back office

Jeroen zorgt dat alles goed draait van website tot CRM-systeem.

 

Onze kracht

“Ik denk dat onze kracht is, dat we oprecht vinden, dat we het allerleukste bedrijf van Nederland vormen. Wat is er mooier dan een serieuze bijdrage leveren aan de liefde, ook al is dat indirect?
Elke kandidaat die zich inschrijft, is uniek en geen dag is hetzelfde. Voor we twee mensen aan elkaar voorstellen, doen we er als team alles aan, om er al bijna zeker van zijn, dat het een geslaagde date gaat worden. We gaan zo grondig en zorgvuldig mogelijk te werk door: selecteren, screenen, netwerken, bijscholen en samenwerken met andere professionals. Daardoor lukt het ons negen van de tien keer om de geslaagde match te maken.
De kick die je krijgt als een match geslaagd is, daar kan niets tegenop. Dat geldt voor de matchmakers en kandidaten en zeker ook voor mij. We doen het samen.”

Alles voor een geslaagde match

“Hoe leuk de kandidaten ook zijn, die bij ons ingeschreven staan; het komt voor, dat een match ergens anders vandaan komt dan uit ons bestand. We maken dankbaar gebruik van ons netwerk en nemen geen genoegen met minder. Er leiden meer wegen naar Rome. Wij bewandelen die graag voor en met je”

Soms kan het snel gaan

“Soms duurt het even, voor we de juiste match hebben gevonden, maar het gaat soms ook heel snel. Dan weet ik al tijdens de intake, wie mogelijk de ideale match voor deze kandidaat is. Als dat later ook blijkt te kloppen, ben ik bijna net zo blij als de kandidaten!”