HET TEAM

Matchmakers die weten wat jij zoekt

Wij stellen ons voor:

Silvano verzorgt de inschrijvingen voor de regio Gelderland en Zuid Limburg. Hij is van origine een Limburger die sinds zijn 21ste in Nijmegen woont. Al jaren een match maker als Werving & Selectie consulent. Hij verbindt mensen graag zowel privé als zakelijk,ook is hij een pleaser die wil dat mensen tevreden zijn met wat hij doet.

Irene verzorgt de inschrijvingen voor de regio Noord-Brabant en Limburg. Haar passie is mensen helpen en ondersteunen, waar dat nodig is. Dit heeft ook altijd op de voorgrond gestaan in het werk, wat zij doet en heeft gedaan. Irene vindt het belangrijk, dat mensen gelukkig in het leven komen te staan; vooral samen.

Rianne verzorgt de inschrijvingen in de regio Utrecht en Flevoland. Ze heeft ervaring in de (arbeids)bemiddeling en een achtergrond in de psychologie waarin ze onderzoek deed naar de liefde. Met enthousiasme en respect voor ieders eigenheid zet ze zich in om de juiste match te vinden.

Marleen verzorgt de inschrijvingen voor de regio’s Friesland, Drenthe en Groningen. Zij gelooft in de eigen kracht en mogelijkheden van mensen. Ieder mens heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en talenten en de juiste partner is diegene die jou in deze kwaliteiten bevestigt. Een partner helpt je met je leven plezieriger maken en verrijken.

Patricia verzorgt de inschrijvingen van regio Overijssel en is dagelijks bezig met het zoeken naar de juiste matches. Daarnaast coacht en ondersteunt zij haar team waar zij dat nodig hebben. Want alleen met het juiste team en de juiste instelling kun je iets voor de single van nu betekenen.

Jeroen is de man van Patricia en ondersteunt het team (naast zijn baan als projectmanager) bij allerlei zaken zoals marketing, teksten op de website, inrichten van het CRM-systeem.

Contact

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn?

Vraag een vrijblijvend telefonisch gesprek aan en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.