Contactadvertentie

in de spot light Date & Match. Datingbureau Relatiebureau

Maak kennis met één van onze singles.

Vrouw, 39 jaar regio Noord Brabant

Voor een sociale en zelfstandige vrouw zijn wij op zoek naar een leuke,
ondernemende man in omgeving rond Utrecht, Amsterdam, Eindhoven, Den Bosch en Breda.
Ze is een gezellige, ondernemende en leergierige vrouw met een open uitstraling.
Ze heeft een slank postuur en draagt het liefste vrouwelijke, casual kleding. Ze heeft HBO/WO denkniveau. Haar hobby’s zijn o.a. sport, reizen, uit eten, lezen en ze houdt ervan om tijd door te brengen met haar familie.

Ze zoekt een vlotte, zelfverzekerde en sportieve man met humor met HBO denkniveau . Een man
tussen de 35 en 48 jaar en die net als haar eerlijk, oprecht, goed in leven staat en van gezelligheid houdt.
Voel jij je aangesproken of ben jij geïnteresseerd, neem dan contact met ons op?

Man, 30 jaar regio Gelderland

Voor een leuke, spontane man zijn wij op zoek naar een spontane en lieve vrouw.
Hij is 1.83 lang, heeft een slank postuur, donkerblond haar en blauwe ogen. Hij heeft een open, lieve en toegankelijke uitstraling en komt relaxt over.
Hij is HBO opgeleid en heeft een goede baan waar hij met veel plezier werkt.
Hij is ondernemend en gaat o.a graag uit eten, een concert bezoeken of met mooi weer een terrasje pakken. Hij vindt het ook leuk om sportief bezig te zijn.

Ben jij die eerlijke, vrolijke en zorgzame vrouw in de leeftijd 25 tot 31 jaar en woonachtig in omgeving Gelderland? Wil je meer over hem weten, neem dan contact met ons op.
Misschien kunnen wij jullie samen in contact brengen in deze geïsoleerde tijd.

Vrouw, 66 jaar regio Noord Brabant
Zij Zoekt Haar

Voor een goedverzorgde, positieve en actieve vrouw zijn wij op zoek naar een
ondernemende, ruimdenkende en optimistische vrouw. Ze is een zelfstandige, sociale en zorgzame vrouw die houdt actief bezig zijn. Ze rookt niet en drinkt voor de gezelligheid. Ze heeft een normaal postuur en haar kledingstijl is casual, netjes en sportief.
Ze heeft MBO denkniveau. Haar hobby’s zijn o.a. wandelen, fietsen, stedentrips en koken.

Ze zoekt een positieve, sociale en zelfstandige vrouw tussen de 58 en 69 jaar. Een vrouw die net als
haar respectvol, eerlijk en oprecht is. Een vrouw die houdt van een leuke spontane dingen doen en ook kan genieten van een goed restaurant.
Voel jij je aangesproken of ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op?

Vrouw, 55 jaar regio Noord Brabant
Zij Zoekt Haar

Voor zorgzame, lieve en respectvolle vrouw zijn wij op zoek naar een leuke vrouw in de omgeving Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht. Ze is een gastvrije en sociale vrouw en ze kan soms wat verlegen zijn. Ze heeft een volslank postuur en draagt het liefste casual, sportieve kleding. Ze heeft MBO plus denkniveau. Haar hobby’s zijn o.a. sport en bordspellen, naar theater of film gaan, uiteten en weekendjes weg binnen Europa.

Ze zoekt een goedverzorgde, positieve en ondernemende vrouw tussen de 45 en 65 jaar. Een vrouw die net als haar respectvol, eerlijk en oprecht is. Een vrouw die net als haar op zoek is naar de juiste klik en elkaar respecteert en accepteert.

Voel jij je aangesproken of ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op?

Vrouw, 44 jaar regio Noord Brabant

Voor een goedverzorgde, spontane en elegante vrouw, zijn wij op zoek naar een
sympathieke en ondernemende man in Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht.
Ze is een zelfstandige en ambitieuze vrouw die houdt van het leven en geniet van het moment.
Ze heeft een normaal postuur en haar kledingstijl is netjes, casual met een vleugje klassiek . Ze heeft HBO denkniveau. Haar hobby’s zijn o.a. sport, reizen, uiteten en socializen.
Ze zoekt een goedverzorgde, positieve en zelfverzekerde man tussen de 43 en 53 jaar met HBO denkniveau. Een man die net als haar respectvol, eerlijk en oprecht is. Een man die op zoek is naar de juiste klik en het leven samen met haar mooier wilt maken.
Voel jij je aangesproken of ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op?

Vrouw, 39 jaar regio Noord Brabant

Voor een spontane, lieve en gastvrije vrouw zijn wij op zoek naar een leuke,
ondernemende man in de provincies Noord Brabant, Limburg of Gelderland.
Ze is een sociale, actieve en ondernemende vrouw. Ze is wat meer introvert dan extravert.Ze heeft een slank postuur en draagt casual, nette kleding. Ze heeft HBO denkniveau en werkt graag met kinderen. Haar hobby’s zijn sport, reizen, uiteten en gezelligheid.

Ze zoekt een goed verzorgde, sociale en ondernemende man. Een man met MBO/HBO denkniveau. Hij mag zeker wat dominant zijn. Een man tussen de 35 en 48 jaar die net als haar eerlijk en oprecht is en houdt van gezelligheid.
Voel jij je aangesproken of ben jij geïnteresseerd, neem dan contact met ons op?

Man, 27 jaar regio Zuid Holland

Op zoek naar een lieve man?
Maak kennis met een aardige, eerlijke en betrouwbare jongen uit Zuid-Holland! Mbo werk en denk niveau. Even de kat uit de boom kijkend maar daarna op de praatstoel:) Deze jongen zoekt een gewone, lieve meid die het leuk vindt om er samen op uit te gaan en misschien wel zijn passie voor koffie te delen.

Vrouw, 61 jaar regio Flevoland

Op zoek naar een lieve & zelfstandige vrouw?
Maak kennis met een zelfstandige dame uit Flevoland. 3 dochters en ook kleinkinderen waar zij gek op is. Helaas weduwe maar na aantal jaar op zoek naar een fijne relatie. Ze ziet er verzorgd en eigentijds uit, is rustig, ondernemend, zorgzaam en heeft humor.

Man, 40 jaar regio Noord Brabant

Voor een goedverzorgde, ondernemende en sociale man, zijn wij op zoek naar een spontane en lieve vrouw in de leeftijd van 32 tot en met 46 jaar. Roken en drinken met mate is geen probleem. Ze mag wonen in Noord-Brabant, Zuid-Holland en Utrecht.
Hij is een zelfstandige, iets wat introverte, zelfverzekerde man. Hij heeft een volslank postuur, is 1,84 m lang en een klein verzorgde baard. Zijn kledingstijl is sportief en netjes. Hij heeft een MBO plus denkniveau. Zijn hobby´s zijn o.a. reizen, tennis, Feyenoord, lekker eten en terrasjes.

Hij zoekt een goedverzorgde, spontane en vooral lieve vrouw. Opleiding maakt hem niet zoveel uit als ze maar ondernemend en actief is. Een vrouw die net als hem respectvol, eerlijk en oprecht is.
Voel jij je aangesproken of ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op?

Vrouw, 64 jaar regio Noord Brabant

Voor een goedverzorgde, optimistische en liefdevolle vrouw,  zijn wij op zoek naar een actieve, onafhankelijke en gezellige man.
Ze is een zelfstandige en toegewijde vrouw die houdt actief bezig zijn. Ze rookt niet en drinkt voor de gezelligheid. Ze heeft een normaal postuur en haar kledingstijl is casual, klassiek. Ze heeft MBO+ denkniveau. Haar hobby’s zijn o.a. wandelen, fietsen, reizen en koken.

Ze zoekt een goedverzorgde, ondernemende en sociale man tussen de 58 en 69 jaar. Een man die
net als haar respectvol, eerlijk en oprecht is. Een man die houdt van het bourgondische leven en met haar samen het leven nog veel leuker wil maken.
Voel jij je aangesproken of ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op?

Man 31 jaar regio Utrecht

Maak kennis met een lieve dertiger, 2 blauwe pretogen, volslank en 1.75 lang, rossig haar en een volle baard & snor.
HBO denkniveau en op zoek naar een leuke baan als boekhouder.
Deze jongeman is introvert, empathisch, gevoelig, humoristisch en soms een tikkeltje eigenwijs.
Iemand die vriendschap en familie heel belangrijk vindt. Een man die houdt van strategische spellen. Verder kan je hem blij maken met een goede film of een lange wandeling.

Deze man zoekt een leuke vrouw om gezellige activiteiten mee te ondernemen. Een liefdevolle en respectvolle relatie.

Vrouw 41 jaar regio Utrecht

Sprekende blauwe ogen, half lang donkerblond haar, een stralend gezicht als ze lacht met kuiltjes in haar wangen, gevoelig, liefdevol, intelligent en zelfstandig. Een vrolijke vrouw die makkelijk praat en open & eerlijk is.
Haar interesses variëren van reizen, culturen, talen, kunst, muziek en sport. Tijdens haar reizen (het liefst buiten Europa) is ze ondernemend en actief, zoekt ze variatie en maakt ze graag kennis met andere nationaliteiten, talen en culturen.

Voor deze leuke dame mogen wij op zoek naar een ondernemende man waarmee zij een serieuze relatie kan opbouwen. Een relatie waarin je elkaar steunt, vertrouwen geeft, maar ook stimuleert om risico’s en stappen te ondernemen.

Man 26 jaar regio Noord-Brabant

Een frisse, verzorgde, sportieve jongeman met een vrolijke uitstraling. Hij heeft blonde korte haren, blauwe ogen, is 1.75 lang en heeft een normaal postuur. Hij is lief, zorgzaam, attent, behulpzaam en heeft humor. Het liefste is hij wel één op één met iemand in verband met zijn gehoor. Zijn hobby’s zijn snowboarden, fitness, zwemmen, boksen, fietsen en joggen.

Hij zoekt een actieve, goedverzorgde en zelfstandige vrouw die met beide benen op de grond staat.
Assertief is en haar grenzen aangeeft. Hij zou graag met haar in de toekomst willen gaan samenwonen en eventueel kinderen krijgen.

Vrouw 60 jaar regio Utrecht

Deze verzorgde ,energieke, sportieve vrouw  met een lieve, vrolijke uitstraling, zoekt een leuke man. Ze heeft groene ogen, blonde haren en ze is 1,64 lang. Haar hobby´s zijn wandelen (met haar hond), powerwalking, hardlopen, fietsen en genieten van het leven.

Ze zoekt een verzorgde, vlotte, iets wat stoere man tussen de 55 en 65 jaar. Een man die betrouwbaar is en humor heeft. Iemand die houdt van wandelen in de natuur samen met haar en haar hond. De basis moet goed zijn, de rest eromheen gaan zij samen onderzoeken. Ze is op zoek een leuke relatie die kan uitgroeien tot samenwonen.

Man 40 jaar regio Gelderland

Deze man is 175 groot heeft een normaal postuur en een verzorgd uiterlijk met kort donker haar en bruine ogen en is bril dragend.Karaktereigenschappen die bij hem passen; liefdevol, zelfstandig, respectvol, zorgzaam, humor, normen en waarden, en een gevoelige kant. Hij is een leuke persoonlijkheid, ondanks dat hij wat stiller is.
Hij zoekt een puur natuur vrouw in de leeftijd 30 tot 40 jaar, een open persoonlijkheid. Ogen en glimlach spreekt hem erg aan in een vrouw. Karaktereigenschappen; lief, sociaal, humor, eerlijk, open, ondernemend, zorgzaam/behulpzaam, rustig. Hij zoekt iemand die gelijkgestemd is en waar hij mee kan groeien ook op persoonlijkheid vlak.

Vrouw 52 jaar regio Drenthe

Voor een goed verzorgde, vrouwelijke en liefdevolle vrouw is op zoek naar een actieve, ondernemende, positieve man. Deze vrouw is een zelfstandige en sterke persoonlijkheid die haar zaken goed op orde heeft. Ze is HBO opgeleid en heeft een leuke baan. Ze is liefdevol, empathisch en communicatief sterk.

Ze zoekt een goed verzorgde, ondernemende, sociale en niet rokende man tussen de 48 en 58 jaar met MBO/HBO denk-niveau. Een man die net als zij zijn leven op orde heeft en voor iemand klaar wil staan als het nodig is. Zie jij jezelf terug in wat zij zoekt en ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met mij op.

Man 48 jaar regio Utrecht

Ben jij die positieve en lieve vrouw?
Voor een hartelijke blanke man van 187 cm lang, Kort blond haar, blauwe ogen en een positieve
uitstraling zoeken we een lieve vrouw. Hij werkt als business intelligent specialist. Deze man heeft
sinds een jaar een leuk huurhuis in Nieuwegein. Hier woont hij met veel plezier samen met zijn
dochter van 11 jaar. Een makkelijke prater, behulpzaam/ zorgzaam en open in contact. Aan de ene
kant is hij gek en plagend en aan de andere kant verantwoordelijk en sociaal.

Deze man zoekt een vrouw waarmee hij een vertrouwensband kan opbouwen, een relatie waarin
dingen gedeeld kunnen worden. Soms een beetje geven en soms een beetje nemen. Hij zoekt een
vrouw die zichzelf kan zijn en waarbij hij ook zichzelf kan zijn. Iemand die open en loyaal is. Iemand
die ook een spiegel durft voor te houden en tegen een tikkeltje ondeugendheid kan. Zijn wens:
‘Genieten, met elkaar praten, dingen delen en dingen doen’.

Vrouw 70 jaar regio Utrecht

Ben jij die leuke & flamboyante man
Voor een elegante vrouw met een klassieke uitstraling: een brede glimlach, een open blik met
sprekende blauwe ogen, zijn wij op zoek naar een leuke man. Deze dame is zelfstandig, elegant,
intellectueel, betrokken en zorgzaam. Ze heeft een groot inschattingsvermogen en
rechtvaardigheidsgevoel. Ze heeft een WO denk niveau. Ze is breed georiënteerd en verdiept zich
graag in kunst en cultuur. Ook maak je haar gelukkig met een goed gesprek, fijne mensen om haar
heen, de natuur, een wandeling, model en portretschilderingen maken, muziek, emoties, een goed
glas wijn, een heerlijk diner, een mooie cruise, koken, pilates en yoga, Pauw en Jinek, de Volkskrant,
filosofie, goede biografieën, politiek, dansen, klassieke muziek en mogelijk een les golfen.

Deze vrouw zoekt een leuke & flamboyante man met een eigen mening maar zeker ook een aantal
gelijke interesses. Een intellectuele man met humor die zorgzaam en betrouwbaar is en een brede interesse heeft.

Reageren op "In de spotlight"

Ben je geïnteresseerd in één van onze singles? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen.
Nu tijdelijk voor een wel heel aantrekkelijke prijs, inclusief online intake en persoonlijke matches.

CONTACT INFO

info@date-match.nl
088 022 64 64

We zijn ook te volgen
Facebook
Instagram
Linkedin

Date&Match-favicon