Singles vinden elkaar via een relatiebemiddelingsbureau.

De laatste tijd horen we veel van klanten die zich inschrijven bij een relatiebemiddelingsbureau, dat ze klaar zijn met Tinder en andere dating apps. Men is het geswipe, het liken, het heen-en-weer-geapp en het in de lucht houden van een aantal ballen in de lucht helemaal beu. Men is ook moe om al die aangeboden mensen steeds maar weer te moeten analyseren. Men wil weer openstaan voor spontane ontmoetingen, gewoon eens koffie drinken of wandelen met iemand die wel natuurlijk een beetje bij hen past, maar vooraf niet helemaal kapot geanalyseerd. Omdat men graag iemand wil , pakte men de meetkundige meetlat erbij en werd elke potentiele partner gewikt , gewogen en volledig weer hergewikt en dus afgewezen. Hij was toch 4 centimeter kleiner dan gewenst en ja een man zonder haar is wel saai. Kortom; men is klaar met de afvinklijstjes waarop alle eisen staan waaraan iemand moet voldoen

Vaak werkt de rationele benadering dus niet want een kale man kan zo maar de liefde van je leven zijn. Desnoods zet je hem een pruik op.

Er lijkt meer behoefte te zijn aan echte liefde in plaats van al dat wegwerp contact. Rika Ponnet seksuoloog en relatietherapeut schrijft in haar boek ‘Alleen met jou’ dat we alles te veel rationeel benaderen waaronder dus ook de liefde. Lijstjes waarop opleiding, werk en achtergrond prijken daaraan moet minder gehecht worden. Als je alles afvinkt heb je niet altijd ook de perfecte match.

Rike Ponnet heeft niet veel op met online dating. Ze vergelijkt het als shoppen in goedkope ketens, waar je in eerste instantie denkt dat je goedkoop gescoord hebt, maar op de mid lange termijn blijkt het weggegooide tijd en moeite te zijn. “Laat de vinkjes los! “ zegt ze. “Vertrouw meer op intuïtie!”

“Als je aan vrouwen vraagt hoe ze bepaalde keuzes hebben gemaakt in hun leven, zeggen ze; op mijn gevoel. Maar als de liefde om de hoek komt kijken, beredeneren ze alles dood”. Aldus Paulien Timmer in haar boek ‘Lang + gelukkig’. De verwachtingen zijn veelal te hoog in het begin. Je mag in het begin best twijfelen of dit hem/haar nu wel is. Misschien kan je enorm lachten om die kale man of die te volslanke vrouw en voel je je er helemaal goed bij.

Als je goed om je heen kijkt dan zie je dat de stellen die al lang bij elkaar zijn, best van elkaar verschillen, sterker het zijn elkaars tegenpolen. Zouden ze alle eigenschappen van hun partner op een lijstje zetten, zouden ze waarschijnlijk niet eens met hem/haar willen daten. Maar meestal zijn er toch meer overeenkomsten dan verschillen…op termijn. Want uiteindelijk lijken we toch allemaal op elkaar en willen we allemaal wat liefde.

Mensen met hoge verwachtingen zijn vaak ongelukkig in de liefde. Het toppunt van romantiek is het loslaten van het ideale paatje. Romantiek zit hem in het onverwachte en daar moet je ruimte voor maken. Dus geef ruimte bij je zoektocht naar de liefde. Ga niet afvinken, maar ga eens afspreken met het onbekende en laat je leiden door het gevoel.

En….heb geduld. De vonk hoeft niet meteen tot een vlam in de pan te leiden, laat staan een losslaande brand.

Ons team

Irene

Ik ben een gedreven matchmaker en in mijn werk doe ik alles met passie en liefde.

Patricia

Ik maak graag persoonlijk kennis met jou, zodat ik mijn steentje kan bijdragen aan jouw geluk.

Is jouw interesse gewekt of wil je meer informatie over onze werkwijze?

Wij zijn gespecialiseerd in persoonlijke relatiebemiddeling voor singles van 30 tot 80 jaar.
Bij een inschrijving komen wij bij jou thuis om zo jou beter te leren kennen.
En om te kunnen garanderen dat al onze profielen 100% eerlijk zijn.

Wat vinden klanten van persoonlijke relatiebemiddeling

Nieuwsbrief ontvangen

Dating tips van onze matchmakers!

Meld je aan en ontvang regelmatig tips en de nieuwste contact advertenties.

  Contact

  Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn?

  Is jouw interesse gewekt of wil je meer informatie over onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen.

   Relatiebureau matchmaker datingbureau

   Zij Zoekt Haar
   Lees meer 

   Datingburesau Relatiebureau Date _ Match Hijzoekthem Gay

   Hij Zoekt Hem
   Lees meer