Eerste franchisenemer Date & Match Relatiebemiddeling

Sinds 22 mei ben ik franchisenemer van Date & Match Relatiebemiddeling. Mijn rayons zijn Gelderland en Zuid Limburg.
Deze werkzaamheden ga ik combineren met mijn werk voor Orvini Credit Management Personeel & Advies.

Al jaren liep ik met dit plan rond totdat ik onlangs werd benaderd door Patricia van het hoofdkantoor in Malden.
Date & Match onderscheidt zich van de meeste bureaus doordat ze echt bij de mensen thuis komen en minimaal er twee uur voor uittrekken om te weten wie iemand is en wat hij of zij zoekt. Dus geen geschuif met profielen in geautomatiseerde bestanden maar aandacht voor de klant. Pas dan kunnen we eventueel een goede match maken.

Ik heb er heel veel zin en kan niet wachten op de eerste kaartjes van een stel uit Parijs die samen zijn gebracht door onze bemiddeling.

Er zijn verschillende manieren hoe je contact met Silvano kunt opnemen, kijk waar je jezelf het beste bij voelt.
Bellen kan uiteraard 06 46 025 600
Heb je nog andere vragen dan kan je deze mailen naar silvano@date-match.nl