Fileflirten

Date & Match, Relatiebemiddeling, Relatiebureau, Datingbureau

De komende vijf jaar staan we nog langer in de file dan nu. Dat komt door de aantrekkende economie en de lage brandstofprijzen. Dit hoorde ik van de week op het nieuws. Geen prettig vooruitzicht, maar als je dan toch in de file staat kan je net zo goed gaan fileflirten.

Tijd voor jezelf

Een file is voor veel mensen een bron van irritatie. Achter elkaar aansluiten in een lange rij auto’s waar totaal geen beweging in zit is geen pretje. Er is wel een voordeel, je hebt even tijd voor jezelf. Je kan je favoriete muziek opzetten, een vriend of vriendin opbellen (let op, wel hands free) of je gaat fileflirten!

Wat is flirten en hoe doe ik dat?

Flirten is een luchtige en speelse manier van verleiden. Het is je vast wel eens overkomen. Je maakt oogcontact, je blik blijft net iets te lang hangen en je voelt je hart een sprongetje maken. Flirten is spannend en kan overal, dus ook in de file. Je kan bijvoorbeeld naar iemand lachen of een knipoog geven.

Ontspannen en gelukkiger

Slechts 27% heeft nog nooit geflirt in de file. Dat verbaast ons niks, als je bedenkt dat het een perfecte manier is om te ontspannen. Geen stress of irritaties meer, maar gewoon een onschuldig potje fileflirten brengt je een stuk gelukkiger naar je bestemming.

Veiligheid voor alles

Mocht je het fileflirten willen uitproberen, bedenk dan wel: veiligheid gaat boven alles, dus hou 2 handen aan het stuur en laat je blik niet teveel afleiden van de weg. Er bestaat zelf een heuse website om je flirt in de file terug te vinden, fileflirt.nl. Dus mocht het flirten in de file niet helemaal zijn gelukt, dan kan je hem of haar in ieder geval nog terugvinden online.