MEEST GESTELDE VRAGEN

Waarom kiezen voor relatiebemiddeling?

Relatiebemiddeling is persoonlijk en vertrouwelijk. Ervaren matchmakers zetten alles in het werk om jou te kunnen voorstellen aan je ideale toekomstige partner. Er wordt hierbij uitgebreid rekening gehouden met jouw wensen, karaktereigenschappen en levensstijl. Date & Match heeft tal van leuke, zelfstandige (en kritische!) singles in haar bestand, die net als jij zorgvuldig zijn gescreend. De kans dat je in contact komt met gelijkgestemde mensen is dus behoorlijk groot. We spreken uit ervaring!

Wat voor soort singles staan er bij jullie ingeschreven?

Het ledenbestand van Date & Match bestaat voor een overgroot deel uit (financieel) onafhankelijke, drukbezette singles die positief in het leven staan. Ze hebben geen partner nodig om zich goed te voelen, maar zoeken een partner die hun leven nóg mooier kan maken.

Vanaf welke leeftijd kan je je laten in schrijven?

Er komen steeds meer vragen van de 25 plussers binnen of zij ook in aanmerking kunnen komen voor relatiebemiddeling. Wij hebben daarom besloten om de leeftijd van 30 jaar. wat eerst bij ons gehanteerd werd, naar 25 jaar aan te passen.

Wat is het werkgebied van Date & Match?

Date & Match is een landelijke organisatie.

Hoe zorgt Date & Match voor een goede date?

De matchmakers van Date & Match Relatiebemiddeling kijken verder dan hun neus lang is. Naast wensen en voorkeuren worden ook de karaktereigenschappen op een professionele manier in kaart gebracht. Uit onderzoek en ervaring blijkt dit doorslaggevend te zijn voor een succesvolle match. Bij Date & Match heb je door zorgvuldige screening de garantie dat iedere date een serieuze, oprechte partij is. Gedurende de bemiddeling krijgt iedere kandidaat één vaste consulent(e) als aanspreekpunt.

Hoe weet ik of Date & Match een betrouwbaar relatiebemiddelingsbureau is?

Ervaren consulenten zetten zich al sinds 2005 in voor betrouwbare, geslaagde bemiddeling. En met succes. Dit was ons niet gelukt als we niet zeer zorgvuldig en vertrouwelijk te werk zouden gaan. Al onze kandidaten worden voor inschrijving gescreend en ook als het gaat om je gegevens werken we strikt volgens de gedragscodes. Wij zijn aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens in Den Haag onder meldingsnummer M1554412.
Date & Match is aangesloten bij de Branchevereniging Singles Keurmerk. De branchevereniging bundelt de krachten van de individuele relatiebureaus. De bureaus die lid zijn van de Branchevereniging Singles Keurmerk (BVSK) doen mee aan het Singles Keurmerk Garantiefonds, dienen zich te houden aan de beroepscode en nemen deel aan een onafhankelijke geschillenregeling.

Wat als ik niet slaag bij Date & Match?

Als we er onverhoopt niet in slagen binnen je contractduur een goede match te vinden, blijf je automatisch nog een half jaar ingeschreven staan in ons bestand. Wij gaan niet meer actief zoeken, maar als er zich een geschikte kandidaat aandient nemen wij contact met je op en krijg je een gratis voorstel.