Erkenning voor het team van Date & Match

Date & Match Relatiebemiddeling in zee met de BVSK

De Branchevereniging Singles Keurmerk (BVSK) heeft er weer een nieuw lid bij: relatiebureau Date & Match. Eigenaresse Patricia Koenders ontving onlangs het Singles Keurmerk Certificaat uit handen van BVSK-voorzitter Kees van der Sluis.

Echtheid en oprechtheid in relatiebemiddeling

Tijdens een bijzondere vergadering op 7 april 2017 werd Date & Match officieel ingelijfd bij de BVSK. Evenals de andere leden van de BVSK biedt Date & Match persoonlijke relatiebemiddeling. Patricia Koenders en haar team richten zich op singles van 25 tot 80 jaar, van MBO tot universitair niveau. Met alle kandidaten hebben zij persoonlijk contact. Patricia: ‘Als team staan we in voor de echtheid en oprechtheid van de kandidaten die we aan elkaar voorstellen. We doen er alles aan om er vooraf al bijna zeker van zijn dat het een geslaagde date gaat worden. Omdat we grondig en zorgvuldig te werk gaan lukt dit vaak ook.’

Hoge kwaliteitsnorm branchevereniging

Transparantie over de aanpak is prioriteit bij Date & Match. ‘Dit sluit aan bij de hoge kwaliteitsnorm die we als branchevereniging hanteren,’ zegt BVSK-voorzitter Kees van der Sluis. ‘Succesvolle matching vereist meer dan mensenkennis en een bestand met beschikbare kandidaten. Het vraagt om eerlijkheid, inlevingsvermogen, respect en betrouwbaarheid in de omgang met de cliënt; kenmerken die al onze leden gemeenschappelijk hebben, allemaal hechten ze grote waarde aan helderheid en fijngevoeligheid in hun communicatie.

Win-winsituatie voor singles en relatiebureaus

Patricia Koenders van Date & Match is blij met haar lidmaatschap van de branchevereniging: ‘Het heeft een belangrijke toegevoegde waarde voor onze cliënten. Niet alleen vanwege het Singles Keurmerk Garantiefonds maar ook vanwege de onderlinge samenwerking. Als leden van de vereniging kunnen wij cliëntgegevens met elkaar delen. Dit betekent meer mogelijkheden om te matchen, wat de slagingskansen van de cliënten verhoogt. Het is een win-winsituatie, zowel voor de relatiebureaus die aangesloten zijn bij de BVSK als voor hun cliënten.’

Beroepscode

De beroepscode van de BVSK geeft bindende richtlijnen voor de gedragingen van de branchegenoten. Hierdoor weten collega’s en cliënten wat zij wel en niet mogen verwachten. Erkenning van de BVSK-beroepscode draagt bovendien bij aan de kwaliteitsontwikkeling van de dienstverlening.

 

bron BVSK