Een relatiebureau. Dat is toch niks voor jou!?

Veel mensen willen dolgraag een relatie, maar ondernemen vervolgens geen actie. Terwijl de kans klein is dat je iemand tegen het lijf loopt als je blijft zitten in het vertrouwde wereldje van mensen die je al kent ( en waarmee je dus geen relatie hebt gekregen). Je zou juist op pad moeten gaan, het liefst naar plekken waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten. Of nog makkelijker, laat ons het voor je doen!

Ja hallo, een relatiebureau dat is toch niks voor jou? Je hebt alles goed voor elkaar en vermaakt je prima alleen. Daarom stel je ook nogal wat eisen aan een relatie; jouw toekomstige partner moet echt van hele goede huize komen.
Dat komt dan goed uit! Het gros van onze kandidaten namelijk ook.
Laten we er geen doekjes om winden, een relatiebureau heeft voor sommige mensen een lastig imago. Ik ken mensen die jaren verlangden naar een leuke partner maar de stap naar ons niet (eerder) zetten omdat het voor ‘losers’ zou zijn. Dat is niet alleen kortzichtig en behoorlijk achterhaalt, het resultaat is voorspelbaar: toen ze de stap uiteindelijk wel zetten kregen ze een leuke relatie, toen ze het niet deden niet.
Een beetje hulp van onze matchmakers is interessant omdat het werkt. Het werkt omdat singles zoals jij bij elkaar worden gebracht, omdat je wordt geholpen door ervaren deskundigen en omdat het eenvoudig is en efficiënt. Matchmakers weten de weg en komen op plekken waar jij misschien niet 1-2-3 (aan toe) komt. Bovendien weet jij door te daten snel of jullie bij elkaar passen. Zo ja, leuk.
Zo niet, op naar de volgende date. Die wij vaak al voor je op het oog hebben.
Dus zoek je iemand, wacht vooral niet af. Onderneem actie!
Ideale partners staan nou eenmaal niet vanzelf bij je voor de deur.