Een paar kilo lichter

 

Een paar kilo lichter 

Wat mij opvalt als ik bij mensen thuis kom voor een intake is dat de meeste cliënten mij aangeven dat zij zichzelf net iets te zwaar vinden en graag wat kilo’s minder zouden willen wegen. Geen tijd, mijn hoofd staat er nu niet naar, geen motivatie of de financiële middelen laten het nu niet toe zijn vaak gehoorde “excuses”.

 

Lekker in je vel

Het effect van een paar kilo lichter is niet alleen dat je er slanker uitziet, het maakt je ook gezonder, actiever, fitter, gelukkiger en zelfverzekerder. En dat straal je ook uit! Handig als je binnenkort een leuke date hebt! 🙂

 

Afvallen, hoe?

Omdat mijn interesse van nature ligt bij het coachen van mensen, wil ik in deze blog wat tips delen om op een zeer eenvoudige manier wat lichaamsgewicht te verliezen.

  1. Drink 2 liter water per dag
  2. Gebruik geen suiker in je koffie of thee en laat frisdranken en vruchtensappen staan.
  3. Probeer je koolhydrateninname te verminderen of in ieder geval te halveren (denk hierbij aan brood, pasta, rijst en aardappelen)
  4. Snoep niet (dus geen koek, gebak, chips, snoep, mueslirepen, etc.)
  5. Eet niet meer na 20.00 ’s avonds
  6. Beweeg elke dag minimaal 20 minuten, hiervoor hoef je niet naar de sportschool, maar kan je gewoon een blokje om of even op de fiets stappen richting de supermarkt

 

Wil je ook lekker in je vel zitten en meer tips bij het afvallen?

Hou dan de blogs van Date & Match in de gaten of mail mij voor meer informatie: info@date-match.nl

 

raspberries