Echt nooit verwacht

Ervaringen relatiebemiddeling

Ik wil op deze manier mijn ervaringen relatiebemiddeling met jullie delen. Ik was op een feest en raakte aan de praat met een van de matchmakers van Date & Match.

Ik was vrijgezel, net voor mezelf begonnen en het beviel me op dat moment prima. Ik was in ieder geval niet op zoek naar een vaste partner en zo’n soort gesprek was het ook niet. Ik was sceptisch maar stiekem vond ik het erg interessant allemaal, je spreekt ook niet elke dag iemand die mensen aan elkaar koppelt. Ik heb de volgende dag wel even op de site gekeken en zelfs nog heel even getwijfeld of ik me niet toch zou inschrijven, maar ik heb het niet gedaan. Ik had een naam hoog te houden hè hahaha.

Een paar maanden later – ik was het gesprek al bijna weer vergeten – werd ik gebeld door Date & Match. Ze hadden de nodige moeite gedaan om te achterhalen hoe ze me konden bereiken, er had zich iemand aangemeld die wel eens heel goed bij mij zou kunnen passen. Of ik nog beschikbaar was en interesse had haar een keer te ontmoeten. Dit had ik echt nooit verwacht, maar ik was wel direct nieuwsgierig natuurlijk. Niet lang daarna ging ik dus, eerlijk gezegd met gemengde gevoelens, op date. En raar maar waar, ze hadden gelijk. Ik was meteen verkocht.

We zijn inmiddels al drie jaar verder en nog steeds bij elkaar.’

De rest kun je wel raden. Ja, nog steeds ongelooflijk hoe het is gegaan. We zijn inmiddels al drie jaar verder en nog steeds bij elkaar.’