De ultieme blind date 2

Enquete Date & Match,Jonge vrouwen en relatiebemiddeling, Datingbureau, Relatiebureau, Relatiebemiddeling Contact

De ultieme blind date

In deel twee van de serie ‘Married at first site’ zagen we de eerste koppels die elkaar voor het eerst gingen ontmoeten, voor het altaar! Er was een groot verschil te zien bij die eerste ontmoeting, het ene stel leek op slag verliefd, het andere vond elkaar wel leuk maar nog niet echt enthousiast en bij het laatste stel was de twijfel erg goed te zien. Nou ja twijfel, die vrouw wilde het liefst hard weg lopen!

Het blijkt wel dat het uiterlijk een grote rol speelt bij de eerste indruk. Dat is ook de reden dat ons relatiebemiddelingsbureau geen foto’s verstuurd bij de voorstellen die onze cliënten krijgen. Onze consulenten zoeken een match aan de hand van o.a. karaktereigenschappen, voorkeuren, hobby’s en ook uiterlijk. Alleen is een foto ook maar een momentopname en komen mensen in het echt heel anders over.

Daarom zeggen wij ook altijd; spreek met elkaar af, leer elkaar kennen en dan merk je vanzelf of de aantrekkingskracht er is. Er zijn genoeg sites waar je snel door een heel aantal profielen kan scrollen en op uiterlijk kan selecteren. Maar het is toch veel prettiger als je door een goede persoonsbeschrijving kriebels krijgt om iemand te ontmoeten in plaats van direct op het uiterlijk af te gaan. Vertrouw er op dat de consulent goed heeft geluisterd naar jouw voorkeuren en dat het voorstel ook qua uiterlijk zal matchen.

Ik hoop dat de stellen in het programma het ook een kans geven, in de volgende aflevering gaan ze op huwelijksreis. Ben erg benieuwd of ze dichter bij elkaar komen, ondanks dat de fysieke aantrekkingskracht er bij sommigen niet is.

De ultieme blind date