De perfecte match

Geduld is een schone zaak

De vraag die wij vaak krijgen tijdens een telefoongesprek of intake is: “hoeveel personen hebben jullie in je bestand?” Ons antwoord hierop is: “hoeveel partners wil je hebben”?

Op zoek naar de ware

Het zoeken naar de ware is geen taak op zich, het is een proces. Bij de een hebben wij binnen een week al een date gepland, bij de ander kunnen er wat weken overeen gaan. Het is belangrijk dat wij voor jou op zoek gaan naar die ene match, of dat nou binnen ons bestand is, buiten ons bestand of dat wij real life die match voor jou gaan vinden op straat. Wij doen er “alles” aan om die droompartner voor jou te zoeken en te vinden en wij geven niet op tot we hem of haar hebben gevonden!

De perfecte match

Date & Match heeft zich de afgelopen jaren al ruim bewezen als matchmaker. Wekelijks krijgen wij nog berichtjes en kaartjes toegestuurd van koppels die hun dank betuigen over onze werkwijze en expertise. Of het nou kort of wat langer heeft geduurd, het was het wachten waard. En wat is nu tijd, als je de rest van je leven samen kan doorbrengen?

Ga jij voor de kwantiteit en snelle matches? Of heb jij het geduld om samen met ons op zoek te gaan naar kwaliteit en jouw ultieme match te vinden?