De kop is eraf

De kop is eraf, officieel 2 weken geleden gestart en deze week al 2 inschrijvingen gehad!

Mijn 1ste inschrijving was best spannend; heb ik alles bij mij, ben ik goed genoeg voorbereid, als ik maar op tijd kom, dat zijn dingen die door mijn hoofd spoken.
Ik arriveerde gelukkig ruim op tijd bij mijn afspraak in Noord-Holland. Ik werd hartelijk ontvangen en het ijs was meteen gebroken.
Het was mooi weer, dus ik begon met het maken van wat leuke profielfoto’s in de tuin, “wel lachen hoor op de foto” zei ik tegen mijn cliënt, waardoor hij direct een ontspande en mooie echte lach liet zien.
De eerste vraag die ik kreeg was: “krijg ik de profielfoto’s te zien van potentiële matches?”, mijn antwoord hierop was “nee”. Date & Match werkt op basis van profielen, wij schrijven iedereen persoonlijk in, maken foto’s voor onze database en luisteren naar de partnerwensen, op basis hiervan gaan de matchmakers aan de slag met matchen. Een foto zegt niet alles, iemand kan fotogeniek zijn, maar in het echt toch een ander voorkomen hebben, of andersom. Vertrouwen in onze werkwijze is belangrijk, anders kunnen we je niet verder helpen.
De cliënt sprak zijn vertrouwen uit en we gingen verder met de inschrijving. Een goede kennis kwam ook nog even langs om te zien wie ik was en wat wij precies deden. Er heerste een ontspannen sfeer, we hebben gelachen en door middel van de intake heb ik een persoonsbeschrijving gemaakt die ik naar mijn cliënt stuur ter goedkeuring.

Mijn 2de inschrijving was in Zuid-Holland en deze verliep ook goed. Om 19.00 uur hadden we afgesproken en om 18.55 uur reed ik de oprit op. Een leuke jongeman deed de deur voor mij open. Omdat het nog licht was stelde ik voor om direct met de profielfoto’s te beginnen. Hier deed mijn zin “even goed lachen” ook weer goed zijn werk. Als iemand lacht komt de uitstraling van die persoon pas echt goed naar voren, ogen gaan stralen en het lichaam wat hierbij ontspant geeft precies het juiste effect wat ik vast wil vast leggen op foto.
Om 22.00 uur zat ik weer in de auto, tevreden en voldaan onderweg naar huis.

Ik heb deze week als zeer leerzaam ervaren en ben super enthousiast over Date & Match Relatiebemiddeling. Ik kan niet wachten om de volgende cliënt in te mogen schrijven!

inschrijving