De aanpak die werkt

Wij geloven in persoonlijke en eerlijke relatiebemiddeling.

Date & Match gelooft in persoonlijke en eerlijke relatiebemiddeling. Al onze profielen zijn gegarandeerd echt en oprecht. Wij zorgen daarvoor door met alle cliënten een uitgebreid intakegesprek aan te gaan. We investeren veel tijd in deze persoonlijke kennismaking en intake. Dat is de aanpak die werkt.

De consulenten van Date & Match Relatiebemiddeling kijken verder dan de standaard vragen. Op deze manier brengen we jouw karakter-eigenschappen en wensen optimaal in kaart. Zo maken we je slagingskans het grootst en besparen we je teleurstellingen. Na de intake stellen we een uitgebreid persoonlijk profiel op en werken we samen naar de juiste match toe.

Oprechtheid en eerlijk

Vanaf het eerste contact met je tot en met een voorstel zijn wij heel transparant en eerlijk. We houden je voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen. Als wij punten zien, om je op te verbeteren tijdens de dates, dan bespreken we dat altijd met je. Wij begeleiden je continue om tot jouw ultieme match te komen! Al onze consulenten zijn ervaren persoonlijke coaches.