Mijn naam is Irene en ik ben 5 jaar werkzaam als matchmaker voor zowel Date & Match als Zijzoekthaar.nu en Hijzoekthem.nu.

Ik ben gedreven in mijn werk en doe alles met veel plezier, passie en liefde. Mijn enthousiasme geeft mij de kracht tot het maken van een perfecte match voor jou. Het geeft mij enorme energie als het dan ook gelukt is tussen twee mensen die door mij hun geluk gevonden hebben. Dit is toch het mooiste wat er is!

Ik ben zelf meer dan 25 jaar gelukkig getrouwd met iemand die ik wel mijn maatje mag noemen. De tijd vliegt, zeker als je de juiste klik samen hebt gevonden.
Sport is naast mijn werk en het gezin mijn uitlaatklep en vind ik één van de belangrijkste dingen in het leven. Het vergroot je vriendengroep, je netwerk, je wordt er sterk van zowel mentaal als fysiek en het houdt je gezond.

Ben jij op zoek naar die juiste klik en wil je dat ik op zoek ga voor jou? Neem dan contact met mij op. Wie weet tot snel.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn?
Vraag een vrijblijvend telefonisch gesprek aan en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.