Daten? Wees verzorgd, maar blijf jezelf.

Enquete Date & Match,Jonge vrouwen en relatiebemiddeling, Datingbureau, Relatiebureau, Relatiebemiddeling Contact

Als we een date hebben, dan denken we natuurlijk goed na over wat we aantrekken en hoe we onszelf presenteren. De eerst indruk is heel belangrijk.

  • Tip: Je kan er vanuit gaan dat bijna iedereen het fijn vindt als iemand er verzorgd uitziet. Daarbij kan je denken aan een geschoren kin/ geknipte baard, schone kleding, schone nagels, een lekker geurtje etc.

Verzorgd zijn, betekent dat je aandacht hebt voor jezelf. Maar het betekent ook dat je de ander serieus neemt. Toch betekent verzorgd zijn NIET dat je van Stijl gaat veranderen. Dat je je als vrouw bijvoorbeeld gaat opmaken of hoge hakken gaat dragen als je dat anders nooit doet. Of dat je als man voor deze gelegenheid een pak aandoet, terwijl die al een jaar ongedragen in de kast hangt. Presenteer jezelf, zoals jij je op een feestje ook zou presenteren. Want in die kleding, kan je jezelf zijn en voel je je het meest op je gemak.

Groei en ontwikkeling?

Maar… het kan ook zijn dat jouw presentatie juist wel wat verandering vraagt. Misschien denk je het zelf wel eens of maken vrienden hier wel eens opmerkingen over. Wees dan blij dat ze met je meedenken, want het is namelijk niet makkelijk om zoiets tegen een ander te zeggen. ( Je zou ze zelfs kunnen vragen om mee te denken).

Ben je van plan om het roer een beetje om te gooien? En jezelf wat anders te gaan presenteren? Maak er dan werk van. Jouw presentatie zegt veel over je zelfbeeld; sterker nog, het komt er zelfs uit voort. Begin daarom met het fantaseren over wie je bent en hoe je graag zou willen zijn. Praat er zo mogelijk ook met vrienden over. Dat is bovendien een leuk gespreksonderwerp, want ook zij kunnen ongetwijfeld een slag maken. De mens is altijd in ontwikkeling en in staat om te groeien.

Bedenk dat mensen die zichzelf kennen en zichzelf waarderen, er meestal ook verzorgd uitzien. Wanneer de uiterlijke verschijning overeenkomt met het innerlijke zelfbeeld, verschijnt er namelijk een harmonieus en sympathiek beeld voor anderen. En dat is wat je wilt.

Begin vandaag nog met dit proces. Het heeft wat oefening nodig, zodat je er bij je eerste date klaar voor bent. Maak het ook niet te groot, het zijn vaak maar kleine veranderingen die een groot verschil maken. Je zult zien dat de omgeving ( collega’s/ vrienden/kinderen) positief op jou gaat reageren.

Een relatiebemiddelingsbureau gaat voor jou op zoek naar een geschikte date, maar jouw bijdrage is net zo belangrijk. Het vinden van jouw partner ligt ook in jouw handen.

Relatiebureau Date & Match
Marleen | De Blauwe Uil