Met foto’s gaan we aan de haal

Dating zuid-holland Daten met of zonder foto? Date & Match Relatiebemiddeling

Daten met of zonder foto?
Wanneer we een foto van iemand zien gaan we er mee aan de haal. De foto is het begin van een gedetailleerde en uitgebreide fantasie. Vanuit dit ene beeld, begint er een filmpje in ons hoofd te lopen. Dit filmpje is pure fantasie en heeft niets met de werkelijkheid te maken. Dromen en fantaseren is leuk, maar als we het te concreet maken, moeten we bij de eerste ontmoeting alle zeilen bijzetten om weer los te komen van die vastomlijnde verwachtingen.

Date & Match werkt om deze reden ook niet met foto’s. Op basis van jouw partnervoorkeur wordt er iemand gezocht die daaraan voldoet. Voordat je iemand ontmoet, heb jij enkel een profiel gelezen en een stem gehoord. Natuurlijk ontkomen we er niet aan om een beetje te fantaseren, maar een stem en een profiel zijn minder gevoelig voor onze verdraaiingen dan een foto.

Tip: Vertrouw een beetje op de matchmaker, accepteer een voorstel en kijk maar wat je gaat beleven. Je weet in ieder geval zeker dat de ander ook serieus is en de juiste intenties heeft. Hoe minder verwachtingen we hebben, hoe leuker en spontaner het kan worden! Geniet van de ontmoeting, of deze date nou een vervolg krijgt of niet.