Daten met meer mensen tegelijk?

Enquete Date & Match,Jonge vrouwen en relatiebemiddeling, Datingbureau, Relatiebureau, Relatiebemiddeling Contact Date Wijs

Date verstandig!

Het aanbod van singles is groot en het is verleidelijk om met meerdere mensen tegelijk te gaan daten. Chatten doen we vaak wel met meerdere tegelijk, maar als het tot een afspraak komt, zet de anderen dan op ‘on-hold’ . Letterlijk betekent dit:  ‘de uitvoering van iets uitstellen of opschorten’ .

Is het integer om met twee mensen tegelijk te daten? Nee, dat is het niet en het is ook niet verstandig. Je hinkt daarmee altijd op twee gedachtes. Omdat je de andere kandidaat in je achterhoofd houdt, ga je er niet echt voor. Je verdeelt je aandacht over twee (of meer) mensen, waardoor ze allebei niet tot hun recht komen. Daarnaast moet een nieuwe relatie gebaseerd zijn op vertrouwen, want vertrouwen is de basis van elke gezonde relatie. Bij een dergelijk dilemma kunnen we altijd terugvallen op de regel: ‘behandel de ander zoals je zelf behandeld wilt worden’.

Wanneer je een date hebt, wees dan verstandig en besluit om je profiel even op ‘on hold’  te zetten. Bij een relatiebureau gebeurt dat natuurlijk voor jou, maar op een dating site moeten we deze keuze zelf maken.

Probeer de verleiding te weerstaan! Sterkte er mee.