Contactadvertentie Zijzoekthaar

Maak kennis met één van onze vrouwen.

Maak kennis met een van onze single vrouwen van Zijzoekthaar.

Vrouw, 46 jaar regio Gelderland/Limburg

Voor een stoere, oprechte en sympathieke vrouw zoeken wij een stabiele, actieve en goed verzorgde vrouwelijke vrouw. Ze heeft lang donkerbruin haar, groene ogen, is 1.71 cm en heeft een normaal postuur. Ze gaat casual en sportief gekleed. Deze vrouw heeft hbo denkniveau en ze werkt als manager. Ze doet haar werk met veel passie. Haar hobby’s zijn; wielrennen, reizen, winkelen, uiteten en op een terrasje zitten. Ze houdt van rondreizen tijdens haar vakanties. Ook houdt ze van stedentrips.

Ze zoekt een zelfstandige, ondernemende en gelijkgestemde vrouw tussen de 35 en 50 jaar. Een vrouw die zorgzaam en spontaan is. Samen genieten van de leuke dingen van het leven, maar ook elkaar bijstaan in mindere periode. Ze zoekt een relatie die op alle fronten in balans is.

kenmerk IvS073
consulente Irene

Vrouw, 60 jaar regio Gelderland/Limburg

Wij zijn voor een spontane iets wat verlegere vrouw op zoek naar een lieve, zorgzame vrouw.
Ze is 1.67 groot, heeft een normaal postuur en gaat casual/sportief gekleed. Ze heeft grijze ogen en kort peper en zout haarkleur. Deze liefdevolle vrouw is mbo opgeleid en is werkzaam als interieurverzorgster en heeft veel plezier in haar werk. Ze houdt van creatief bezig zijn zoals haken, borduren, is graag bezig in de tuin en gaat graag wandelen

Ze zoekt een leuke vrouwelijke vrouw in de leeftijd 55 tot 62 jaar.
Voor haar is het belangrijk dat ze samen die klik en connectie voelen. Karaktereigenschappen die haar aanspreken zijn; zorgzaam, lief, betrokken, blij en romantisch. Voor haar is het belangrijk dat ze samen die klik en connectie voelen.

Ze rookt niet en zoekt ook iemand die niet rookt.

kenmerk PK154
consulente Patricia

Vrouw, 49 jaar regio Noord West Veluwe

Wij zoeken voor een een rustige vrouw met een vertrouwde en vriendelijke uitstraling een lieve vriendin. Ze heeft blauwe ogen en halflang blond haar. Ze is 1.60 groot, heeft een volslank postuur en gaat casual/sportief gekleed. Ze komt open en toegankelijk over. Ze is zorgzaam, sociaal betrokken, positief, lief, empathisch  en is onbevooroordeeld.

Ze is hbo opgeleid en werkzaam als maatschappelijk werkster.
Ze is getrouwd geweest met een vrouw en samen hebben zij twee kinderen (15-16 jaar) gekregen. Haar kinderen zijn een belangrijk onderdeel van haar leven

Deze vrouw is op zoek naar een oprechte en eerlijke relatie, in eerste instantie als LAT relatie.  Ze wil graag in contact komen met een vrouw in de leeftijd van 40 tot 55 jaar. Voor haar is het belangrijk dat je samen een klik en connectie voelt.
Karaktereigenschappen die haar aan spreken zijn; eerlijk, betrouwbaar, geen wilde haren meer, optimistisch, enthousiast en een makkelijke prater.  Voor haar is het belangrijk dat deze vrouw  niet rookt en van dieren houden zijn.

kenmerk PK155
consulente Patricia

Vrouw, 50 jaar regio Noord Holland

Voor een mannelijke vrouw van 185 met een slank postuur zoeken wij een vrouwelijke vrouw in de leeftijd 40 tot 55 jaar. Zij heeft kort haar, blauwe ogen en gaat het liefste sportief mannelijk gekleed.

Ze is een liefdevolle vrouw met empathisch vermogen, ze kan goed praten en luisteren. Karaktereigenschappen die bij haar passen; harde werker, soms tikkeltje ongeduldig en ze is ad rem. Ze heeft zwarte humor en daar moet je tegen kunnen. Ze kan niet tegen onrecht in de wereld. Ze houdt van wandelen, avondje bioscoop of gewoon samen om de bank met Netflix serie erbij. Deze vrouw heeft een voorliefde voor koken en lekker eten.

De omschrijving van haar ideale partner zou zijn; lief, zorgzaam, humor hebben en weten wat ze wil in het leven. Iemand die met beide benen op de grond staat en net als haar haar leven goed op orde heeft.

kenmerk PK121
consulente Patricia

Vrouw, 54 jaar regio Noord Brabant

Voor een spontane, actieve vrouw met een jonge geest zijn wij op zoek naar een lieve, sociale, positieve vrouwelijke vrouw met een fijn karakter.

Ze is een zelfstandige, sociale, no-nonsense vrouw met humor en ze is een echt mensenmens.
Ze rookt niet en drinkt voor de gezelligheid. Ze heeft een normaal postuur en haar kledingstijl is casual, netjes en sportief.  Ze heeft MBO denkniveau.
Haar hobby’s zijn o.a. wandelen, fietsen, schilderen.
Gezelligheid staat hoog in het vandaal en ze vindt het ook prettig om thuis te zijn .

Ze zoekt een sociale, vlotte en pittige vrouw tussen de 44 en 57 jaar.
Een vrouw die net als haar respectvol, eerlijk en oprecht is.
Een vrouw die actief, zelfstandig en netjes is maar ook houdt van samen een filmpje kijken.

Ze rookt niet.

kenmerk IS006
consulente Irene

Vrouw, 61 jaar regio Friesland

Voor een vrolijke, spontane en oprechte vrouw, zoeken wij een leuke vriendin die van dieren houdt.

Ze heeft kort blond haar en sprankelende blauwe ogen, een normaal postuur en draagt het liefst casual tot sportieve kleding. Ze 160 cm groot en heeft een jongere uitstraling. Deze vrouw woont in een vrijstaand huis dat ze zelf grotendeels heeft opgeknapt. Ze is creatief en kan goed klussen. Haar inrichting heeft een landelijke uitstraling en haar tuin is groot en mooi bijgehouden. Ze heeft 3 buiten katten en houdt veel van dieren. Ze houdt van fotografie, koken, klussen en van de natuur, fietsen wandelen, ze is breed georiënteerd.

Ze zoekt in de provincies Drenthe, Groningen of Friesland naar een leuke, vrouwelijke vrouw in de leeftijd 45 tot 60 jaar. Iemand die net als haar van gezelligheid houdt; o.a. spelletjes avonden met vrienden, samen eten/ borrelen of gewoon een avondje bankhangen en even niks als alleen bij elkaar zijn. De karaktereigenschappen die haar aanspreken zijn; humor, geduldig, positief ingesteld, sportief, ondernemend en genieten van het leven.

kenmerk PK144
consulente Patricia

Ze rookt niet.

Vrouw, 66 jaar regio Noord Brabant

Voor een goedverzorgde, positieve en actieve vrouw zijn wij op zoek naar een
ondernemende, ruimdenkende en optimistische vrouw. Ze is een zelfstandige, sociale en zorgzame vrouw die houdt actief bezig zijn. Ze rookt niet en drinkt voor de gezelligheid. Ze heeft een normaal postuur en haar kledingstijl is casual, netjes en sportief.
Ze heeft MBO denkniveau. Haar hobby’s zijn o.a. wandelen, fietsen, stedentrips en koken.

Ze zoekt een positieve, sociale en zelfstandige vrouw tussen de 58 en 69 jaar. Een vrouw die net als
haar respectvol, eerlijk en oprecht is. Een vrouw die houdt van een leuke spontane dingen doen en ook kan genieten van een goed restaurant.
Voel jij je aangesproken of ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op?

kenmerk IS-
consulente Irene

Reageren op "In de spotlight"

Ben je geïnteresseerd in één van onze singles? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen.

CONTACT INFO

info@date-match.nl
088 022 64 64

We zijn ook te volgen
Facebook
Instagram
Linkedin

Date&Match-favicon