Contact advertentie

Maak kennis met één van onze vrouwen.

Vrouw, 40 jaar regio Noord-Holland

Voor een spontane en elegante vrouw zoeken wij een wereldwijze, goed verzorgde en ondernemende man tussen 38 jaar en 45 jaar. Ze is 1.62 m lang, heeft lang bruin haar met lichte plukken, bruine ogen en een normaal postuur. Ze gaat vrouwelijk, tijdloos en representatief gekleed. Deze vrouw heeft WO denkniveau en ze werkt als Risk manager bij een bedrijf. Ze is een positieve en loyale vrouw. Ze kan zowel introvert als extravert zijn. Ze houdt ervan om mensen die haar dierbaar zijn te helpen.  Haar hobby’s zijn sporten en koken. Ze kookt graag voor haar vrienden en familie. Ze houdt van lezen. Ook reist ze graag. Ibiza heeft ze meermaals bezocht, ook dat is een oord die erg bij haar karakter past, een veelzijdig eiland.

Ze zoekt een zelfstandige en empathische man met ambities. Een man die ook zijn eigen interesses en hobby’s heeft. Een man die de juiste waarden en normen bezit. Samen dingen ondernemen en met hem gaan genieten van de mooie dingen in het leven.

kenmerk IvS072
consulente Irene

Vrouw, 39 jaar regio Utrecht

Wij zijn voor een leuke vrouw opzoek naar een grote stoerder man.
Ze is 1.75 groot, volslank postuur, half lang donker haar en heeft sprekende donkerbruine ogen en is brildragend.
Ze is moeder van 3 kinderen 2 tieners en nog een jong kindje van 2,5 jaar. Daarnaast werkt ze parttime als tandartsassistente met veel plezier.
Deze vrouw kun je omschrijven als een vrolijk, lief, zorgzaam en spontaan. Ze heeft een eigen mening en weet heel goed wat ze wil in het leven.
Ze is een huislijk typ die graag geniet van koken en avondje tv kijken, maar ze houdt ook van uitjes maken; pretpark of dagje winkelen, stedentripjes maken of wandelen.

Wij zoeken voor haar een man in de leeftijd 36 tot 45 jaar die groter is dan 1.77m. Veel wensen heeft ze niet, als hij maar eerlijk, spontaan, ondernemend en romantisch is en niet te vergeten van haar kinderen kan houden.
Woonachtig in de regio Utrecht.

kenmerk PK166
consulente Patricia

Vrouw, 27 jaar regio Noord Brabant

Voor een liefdevolle, gezellige en ambitieuze vrouw zoeken wij een ondernemende en goed verzorgde, spraakzame man.
Ze heeft lang blond krullend haar, groene ogen,  is 1.77 cm, heeft een normaal postuur. Ze gaat vrouwelijk, casual gekleed. Deze vrouw heeft hbo denkniveau en ze werkt als HR medewerker. Ze is een levensgenieter, maar ook een harde werker.
Haar hobby’s zijn; Wandelen, uiteten, bioscoop, avondje uit, sporten en met vriendinnen gezellige dingen ondernemen.
Ze gaat graag op vakantie naar een zonbestemming. Haar voorkeur gaat uit naar een combinatie van strand en cultuur.

Ze zoekt een zelfstandige man met ambitie en die houdt van gezelligheid. Een man die zorgzaam en spontaan is. Iemand die makkelijk praat en in is voor een lolletje.
Een man die houdt van het leven. Samen dingen ondernemen, maar ook samen een filmpje op de bank kijken.

kenmerk IvS085
consulente Irene

Vrouw, 59 jaar regio Zuid Holland

Voor een positieve en spontane vrouw zoeken wij een ondernemende en goed verzorgde, empathische man. Ze heeft midden lang blond haar, is 1.63 cm, heeft een normaal postuur en gaat vrouwelijk, casual en modern gekleed. Deze vrouw  heeft hbo denkniveau en ze werkt als project secretaresse. Haar hobby’s zijn; bezig met haar huis en interieur, wandelen, naar het strand gaan en paardrijden. Ze houdt van gezelligheid en eten met familie en vrienden. Ze gaat graag op vakantie naar een zonbestemming. Haar voorkeur gaat uit naar een combinatie van strand en cultuur.

Ze zoekt een zelfstandige man met humor en die houdt van een lolletje. Iemand die gaat voor een monogame relatie met aandacht, diepgang en belangstelling voor elkaar, maar ook zeker ruimte voor zichzelf. Iemand die open minded en welbespraakt is. Ze vindt de uitstraling van een man belangrijker dan welke leeftijd hij heeft. Een man die loyaal, geïnteresseerd is en zeker ook van gezellig houdt.

kenmerk IvS086
consulente Irene

Vrouw, 53 jaar regio Noord Limburg

Wij zijn voor een enthousiaste, sterke en goedverzorgde vrouw op zoek naar een stabiele, sociale en ondernemende man.
Zij is 170 groot met een slank postuur en gaat doorgaans van vrouwelijk chique tot casual gekleed. Zij heeft halflang donkerblond haar en heeft grijze ogen. Deze actieve, sociale en empathische vrouw is WO opgeleid en is werkzaam als consultant HRM en Organisatieontwikkeling. Haar hobby’s zijn wandelen, fietsen, lezen en het bezoeken van theaters. Ze zou graag met een man meer willen gaan reizen.

Een man in de leeftijd 48 tot 60 jaar die bij haar zou passen, houdt net als haar van een actief leven en staat nog volop in het leven. Zij zoekt een man die stevig in zijn schoenen staat en een brede belangstelling heeft. Een man met een dosis humor en die gemakkelijk communiceert.
Woonachtig in de regio Limburg, Brabant en Gelderland.

kenmerk IvS62
consulente Irene

Vrouw, 31 jaar regio Utrecht

Wij zijn opzoek naar een leuk man voor deze puur natuurlijke, sprankelende Hollandse vrouw.

Ze is 1.8m lang, heeft een normaal postuur, grijsblauwe ogen en lang donkerblond haar. Ze is werkzaam als medische specialist op de afdeling neuromusculaire ziekten. Karaktereigenschappen die bij haar aansluiten: empathisch, positieve instelling, humor en ze heeft een eigen mening. Ze houdt van gezelligheid en speelt dan ook graag een avondje bordspellen met haar vrienden.

Ze zoekt een open en eerlijke man rond de 28 tot 41 jaar, die net als zij een kinderwens heeft. Voor haar zijn normen en waarden erg belangrijk, dit geldt ook voor diepgang en empathie hebben. Eigenschappen die haar aanspreken; intelligentie, doortastendheid, zelfverzekerdheid en scherpe humor hebben. Iemand die zelf initiatief neemt en die niet bang is om de verbinding aan te gaan en haar soms kan afremmen of juist stimuleren als het nodig is. Een no go is roken en kleiner dan 1.8m.

kenmerk PK158
consulente Patricia

Vrouw, 54 jaar regio Overijssel

Deze leuke, open en natuurlijke vrouw met een vriendelijke en liefdevolle uitstraling zoekt een toegankelijk man.

Ze is 168 cm lang, heeft een normaal postuur en gaat verzorgd Modern/klassiek gekleed. Ze heeft blond half lang haar en blauwe ogen.
Ze is een zelfstandige, sociaal, empathisch en liefdevol voor haar medemens.
Ze werkt als begeleidster in een re-integratie bedrijf.

Deze spontane vrouw zoekt een toegankelijke en betrouwbare man die zich kan openstellen in de leeftijd 49 tot 64 jaar.
Ze zoekt een gelijkwaardige relatie en voor haar is het belangrijk dat hij zichzelf kan zijn bij haar en empathie kan tonen naar haar. Andere karaktereigenschappen die voor aanspreken in deze man zijn; sociaal, zorgzaam, sportief, ondernemend, humor en een familieman zijn.

kenmerk PK129
consulente Patricia

Vrouw, 45 jaar, regio Gelderland

Wij zoeken voor een onafhankelijke, zelfverzekerde vrouw van 45 jaar een leuke man in de omgeving Nijmegen.
Zij is een leuke, knappe en spontane vrouw die bij je binnenkomt. Haar eigenschappen zijn creatief, daadkrachtig, lief, behulpzaam, slim en kan ook temperamentvol en direct zijn. Ze heeft veel uiteenlopende hobby’s zoals tuinieren, klussen in huis, zelf meubels opknappen tot koken voor veel mensen, wandelen en sportief bezig zijn in de sportschool. Qua uiterlijk heeft ze een slank postuur, sprekende blauwgrijze ogen en een kort modern kapsel, ze gaat modern tot sportief gekleed.

Ze zoekt een verzorgde, stoere, eerlijke en oprechte man die stabiel in het leven staat. Eigenschappen die haar aanspreken zijn: humor, rechtdoorzee, open, duidelijk en normen en waarden kennen.
Wederzijds vertrouwen is voor haar heel belangrijk in een gezonde relatie.
Ze knapt af op mannen die roken en oneerlijk zijn.

Voel jij je aangesproken of ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op?

Vrouw, 54 jaar regio Brabant

Voor een positieve, spontane en goed verzorgde (Brabantse) vrouw  zijn wij op zoek naar een leuke, ondernemende man in de provincies Noord Brabant, Limburg of Gelderland.

Ze is een sociale, actieve en ondernemende vrouw met een dosis humor. Ze heeft een normaal postuur en draagt casual, chique kleding. Ze heeft HBO denkniveau. Haar hobby’s zijn skiën, wandelen, de Italiaanse taal, muziek, uit eten en gezelligheid.

Ze zoekt een goed verzorgde, sociale en ondernemende man. Een man met HBO denkniveau.. Een man tussen de 50 en 60 jaar die net als haar eerlijk en oprecht is.

Voel jij je aangesproken of ben jij geïnteresseerd, neem dan contact met ons op?

Vrouw, 52 jaar regio Brabant

Voor een sprankelende, sociale vrouw zoeken wij een nette en betrouwbare man in de leeftijd 40 tot 55 jaar uit regio Noord Brabant, Zuid-Holland, Zeeland en Vlaams-België.

Ze heeft halflang haar, blauwe ogen en een normaal postuur. Ze gaat het liefste sportief gekleed.  Ze is een rustige vrouw met beide benen op de grond. Ze is een mensenmens en oprecht geïnteresseerd in de ander. Als ze iemand heel graag mag, sluit ze hem of haar voor het leven in haar hart. Ze is een beetje spiritueel. Ze heeft een hond en hij hoeft geen dierenliefhebber te zijn, maar haar hond wel accepteren. Haar denkniveau is op hbo-niveau.

De omschrijving van haar ideale partner zou zijn een verzorgde man met MBO/HBO denkniveau. Een man met humor die oprecht geïnteresseerd is in haar, die belangstelling toont in een ander en een gesprekspartner is. Een man die zijn eigen leven leeft en die met haar leuke dingen kan en wil gaan ondernemen. Het belangrijkste nog wel is dat hij mede motor is in de relatie, eigen initiatief toont en een toevoeging is in haar leven.

Herken jij je of ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op.

Vrouw, 61 jaar regio Utrecht

Deze verzorgde ,energieke, sportieve vrouw  met een lieve, vrolijke uitstraling, zoekt een leuke man.

Ze heeft groene ogen, blonde haren en ze is 1,64 lang. Haar hobby´s zijn wandelen (met haar hond), powerwalking, hardlopen, fietsen en genieten van het leven. Deze vrouw is positief ingesteld, een doorzetter, geduldig en zorgt graag voor anderen. Ze gaat graag op vakantie en houdt van de natuur.

Ze zoekt een verzorgde, vlotte, iets wat stoere man tussen de 55 en 65 jaar. Een man die betrouwbaar is en humor heeft. Iemand die houdt van wandelen in de natuur samen met haar en haar hond. De basis moet goed zijn, de rest eromheen gaan zij samen onderzoeken. Ze is op zoek een leuke relatie die kan uitgroeien tot samenwonen.

belangrijk in een relatie. Een man die haar jong houdt en haar neemt zoals ze is en belangrijk waar ze tegen aan kan leunen.

Voel jij je aangesproken of ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op?

Vrouw, 73 jaar regio ’t Gooi

Deze sprankelende en enthousiaste vrouw met een klassieke uitstraling zoekt een actieve, lieve man. Zij heeft een representatief voorkomen, donkerblond haar, grijsblauwe ogen en draagt lichte make-up. Ze is 166 cm lang, heeft een slank postuur en gaat sportief gekleed. Ze rookt niet. Zij heeft als televisiepresentator zeventien jaar bij de omroep gewerkt en heeft zij presentatie- en mediatrainingen gegeven. Ze houdt van koken, met vrienden aan tafel zitten om het leven door te nemen, heeft een gezellig sociaal leven en gaat regelmatig naar concerten, ballet, toneel, film en musea.

Ze zoekt een actieve, betrouwbare man met een open uitstraling voor een nieuwe uitdaging, bij voorkeur in de buurt van ’t Gooi en ruime omstreken. Andere sleutelwoorden zijn: warm, lief, intelligent, attent, veilig, geïnteresseerd en vooral humor. Geen bezwaar tegen romantische aanleg en kunnen lachen.

Voel jij je aangesproken of ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op?

Vrouw, 39 jaar regio Brabant

Voor een sociale en zelfstandige vrouw zijn wij op zoek naar een leuke,
ondernemende man in omgeving rond Utrecht, Amsterdam, Eindhoven, Den Bosch en Breda.
Ze is een gezellige, ondernemende en leergierige vrouw met een open uitstraling.
Ze heeft een slank postuur en draagt het liefste vrouwelijke, casual kleding. Ze heeft HBO/WO denkniveau. Haar hobby’s zijn o.a. sport, reizen, uit eten, lezen en ze houdt ervan om tijd door te brengen met haar familie.

Ze zoekt een vlotte, zelfverzekerde en sportieve man met humor met HBO denkniveau . Een man
tussen de 35 en 48 jaar en die net als haar eerlijk, oprecht, goed in leven staat en van gezelligheid houdt.
Voel jij je aangesproken of ben jij geïnteresseerd, neem dan contact met ons op?

Vrouw, 44 jaar regio Noord Brabant

Voor een goedverzorgde, spontane en elegante vrouw, zijn wij op zoek naar een
sympathieke en ondernemende man in Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht.
Ze is een zelfstandige en ambitieuze vrouw die houdt van het leven en geniet van het moment.
Ze heeft een normaal postuur en haar kledingstijl is netjes, casual met een vleugje klassiek . Ze heeft HBO denkniveau. Haar hobby’s zijn o.a. sport, reizen, uiteten en socializen.
Ze zoekt een goedverzorgde, positieve en zelfverzekerde man tussen de 43 en 53 jaar met HBO denkniveau. Een man die net als haar respectvol, eerlijk en oprecht is. Een man die op zoek is naar de juiste klik en het leven samen met haar mooier wilt maken.
Voel jij je aangesproken of ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op?

Vrouw, 39 jaar regio Noord Brabant

Voor een spontane, lieve en gastvrije vrouw zijn wij op zoek naar een leuke,
ondernemende man in de provincies Noord Brabant, Limburg of Gelderland.
Ze is een sociale, actieve en ondernemende vrouw. Ze is wat meer introvert dan extravert.Ze heeft een slank postuur en draagt casual, nette kleding. Ze heeft HBO denkniveau en werkt graag met kinderen. Haar hobby’s zijn sport, reizen, uiteten en gezelligheid.

Ze zoekt een goed verzorgde, sociale en ondernemende man. Een man met MBO/HBO denkniveau. Hij mag zeker wat dominant zijn. Een man tussen de 35 en 48 jaar die net als haar eerlijk en oprecht is en houdt van gezelligheid.
Voel jij je aangesproken of ben jij geïnteresseerd, neem dan contact met ons op?

Vrouw, 64 jaar regio Brabant

Voor een goedverzorgde, optimistische en liefdevolle vrouw,  zijn wij op zoek naar een actieve, onafhankelijke en gezellige man.
Ze is een zelfstandige en toegewijde vrouw die houdt actief bezig zijn. Ze rookt niet en drinkt voor de gezelligheid. Ze heeft een normaal postuur en haar kledingstijl is casual, klassiek. Ze heeft MBO+ denkniveau. Haar hobby’s zijn o.a. wandelen, fietsen, reizen en koken.

Ze zoekt een goedverzorgde, ondernemende en sociale man tussen de 58 en 69 jaar. Een man die
net als haar respectvol, eerlijk en oprecht is. Een man die houdt van het bourgondische leven en met haar samen het leven nog veel leuker wil maken.
Voel jij je aangesproken of ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op?

Vrouw, 61 jaar regio Flevoland

Op zoek naar een lieve & zelfstandige vrouw?
Maak kennis met een zelfstandige dame uit Flevoland. 3 dochters en ook kleinkinderen waar zij gek op is. Helaas weduwe maar na aantal jaar op zoek naar een fijne relatie. Ze ziet er verzorgd en eigentijds uit, is rustig, ondernemend, zorgzaam en heeft humor.

Vrouw 60 jaar regio Utrecht

Deze verzorgde ,energieke, sportieve vrouw  met een lieve, vrolijke uitstraling, zoekt een leuke man. Ze heeft groene ogen, blonde haren en ze is 1,64 lang. Haar hobby´s zijn wandelen (met haar hond), powerwalking, hardlopen, fietsen en genieten van het leven.

Ze zoekt een verzorgde, vlotte, iets wat stoere man tussen de 55 en 65 jaar. Een man die betrouwbaar is en humor heeft. Iemand die houdt van wandelen in de natuur samen met haar en haar hond. De basis moet goed zijn, de rest eromheen gaan zij samen onderzoeken. Ze is op zoek een leuke relatie die kan uitgroeien tot samenwonen.

Vrouw 41 jaar regio Utrecht

Sprekende blauwe ogen, half lang donkerblond haar, een stralend gezicht als ze lacht met kuiltjes in haar wangen, gevoelig, liefdevol, intelligent en zelfstandig. Een vrolijke vrouw die makkelijk praat en open & eerlijk is.
Haar interesses variëren van reizen, culturen, talen, kunst, muziek en sport. Tijdens haar reizen (het liefst buiten Europa) is ze ondernemend en actief, zoekt ze variatie en maakt ze graag kennis met andere nationaliteiten, talen en culturen.

Voor deze leuke dame mogen wij op zoek naar een ondernemende man waarmee zij een serieuze relatie kan opbouwen. Een relatie waarin je elkaar steunt, vertrouwen geeft, maar ook stimuleert om risico’s en stappen te ondernemen.

Vrouw 70 jaar regio Utrecht

Ben jij die leuke & flamboyante man
Voor een elegante vrouw met een klassieke uitstraling: een brede glimlach, een open blik met
sprekende blauwe ogen, zijn wij op zoek naar een leuke man. Deze dame is zelfstandig, elegant,
intellectueel, betrokken en zorgzaam. Ze heeft een groot inschattingsvermogen en
rechtvaardigheidsgevoel. Ze heeft een WO denk niveau. Ze is breed georiënteerd en verdiept zich
graag in kunst en cultuur. Ook maak je haar gelukkig met een goed gesprek, fijne mensen om haar
heen, de natuur, een wandeling, model en portretschilderingen maken, muziek, emoties, een goed
glas wijn, een heerlijk diner, een mooie cruise, koken, pilates en yoga, Pauw en Jinek, de Volkskrant,
filosofie, goede biografieën, politiek, dansen, klassieke muziek en mogelijk een les golfen.

Deze vrouw zoekt een leuke & flamboyante man met een eigen mening maar zeker ook een aantal
gelijke interesses. Een intellectuele man met humor die zorgzaam en betrouwbaar is en een brede interesse heeft.

Vrouw 52 jaar regio Drenthe

Voor een goed verzorgde, vrouwelijke en liefdevolle vrouw is op zoek naar een actieve, ondernemende, positieve man. Deze vrouw is een zelfstandige en sterke persoonlijkheid die haar zaken goed op orde heeft. Ze is HBO opgeleid en heeft een leuke baan. Ze is liefdevol, empathisch en communicatief sterk.

Ze zoekt een goed verzorgde, ondernemende, sociale en niet rokende man tussen de 48 en 58 jaar met MBO/HBO denk-niveau. Een man die net als zij zijn leven op orde heeft en voor iemand klaar wil staan als het nodig is. Zie jij jezelf terug in wat zij zoekt en ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met mij op.

Reageren op "In de spotlight"

Ben je geïnteresseerd in één van onze singles? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen.

CONTACT INFO

info@date-match.nl
088 022 64 64

We zijn ook te volgen
Facebook
Instagram
Linkedin

Date&Match-favicon