Contact advertenties

Maak kennis met één van onze mannen.

Man, 41 jaar Zuid Holland

Voor een vriendelijke en rustige man zoeken wij een sociale, meer extraverte en lieve vrouw.

Hij heeft kort zwart/grijs haar, bruine ogen, is 173 cm lang, heeft een volslank postuur en gaat casual gekleed.
Hij is een doorpakker en een liefdevolle man.
Deze man heeft WO denkniveau en werkt als grafisch consultant. Hij rookt niet, maar drinkt wel voor de gezelligheid.
Zijn hobby’s: muziek, gamen, lezen, bakken en het kijken films.

Hij zoekt een lieve, sociale, iets wat extraverte vrouw.
Een vrouw die zelfstandig is en haar eigen interesses heeft. Maar ook samen met hem leuke dingen wil ondernemen. Positief, spontaan en initiatief neemt. Een vrouw die niet rookt, maar wel voor de gezelligheid een glaasje drinkt.
Hij heeft een kinderwens.

kenmerk IvS093
consulente IreneW

Man, 31 jaar regio Overijssel

Wij zijn voor een spontane en gezellige man op zoek naar een lieve, zorgzame vrouw.
Hij is 170 groot met een normaal tot volslank postuur en gaat doorgaans sportief en casual gekleed. Hij is kaal, heeft blauwe ogen en een verzorgd baartje. Deze hollandse spontane jonge man is mbo opgeleid en is werkzaam als chef-kok en heeft veel plezier in zijn werk. Het lijkt hem erg leuk om samen met deze vrouw te koken en wanneer het weer kan leuke uitjes te maken o.a. uit eten, musea bezoeken, bioscoop en of gewoon van de natuur genieten.

Een vrouw in de leeftijd 25 tot 38 jaar die bij hem zou passen, houdt net als hem van reizen maken heeft haar eigen hobby’s en dagelijkse bezigheden.
Hij heeft niet veel wensen als het om zijn ideaalbeeld gaat. Hij zoekt gewoon een leuke vriendin die van de normale dingen in het leven houdt en een toekomst op wil bouwen met een huisje boompje en kindjes.
Hij zoekt in de regio Hengelo tot Amersfoort.

kenmerk PK148
consulente Patricia

Man, 34 jaar regio Gelderland

Voor een sympathiek, attent, vriendelijke en spontane man zijn wij opzoek naar een vlotte gezellige vrouw.
Hij is 1.68 groot, heeft een wat fors postuur, draagt zijn haar kort en is brildragend. Zijn kledingstijl is sportief; shirt, spijkerbroek, sneakers maar als het nodig is gaat hij ook netjes gekleed. Hij is vrijgevig, behulpzaam en denkt altijd met een ander mee.
Deze perfectionistisch, bourgondisch man is mbo opgeleid en is werkzaam als kok en heeft een hbo-denkniveau. Hij woont in een twee onder een kap samen met zijn kat.

Hij leest graag kookboeken maar is ook geïnteresseerd in de wetenschap/scheikunde. Hij heeft overal wel verstand van en is leergierig, op dit moment leert hij de Japanse taal.
Hij zoekt een oprechte en spontane vrouw in de leeftijd 25 tot 35 jaar met een vlotte babbel.
Karaktereigenschappen die hem aanspreken; rustig, verzorgend, open, vriendelijk, humor en samen kunnen lachen.

Hij houdt van spontane acties doen zoals een hotel boeken, een boswandeling maken maar ook samen elkaars vrienden bezoeken en genieten van de kleine dingen om hen heen.
Woon jij in de omgeving van Nijmegen en voel jij je aangesproken Neem dan contact met ons op.

kenmerk PK162
consulente Patricia

Man 36 jaar regio Noord Brabant

Voor een vriendelijke, sportieve man zoeken wij een sociale, ondernemende en goed verzorgde vrouw.

Hij heeft kort zwart haar, blauwe ogen,  is 186 cm lang, heeft een normaal postuur en gaat casual, modern gekleed. Hij is een familiemens en helpt graag de gemeenschap. Deze man heeft hbo denkniveau en heeft een eigen bedrijf. Hij rookt niet, maar drinkt wel voor de gezelligheid

Zijn hobby’s: hardlopen, wielrennen, mountainbiken en wandelen. Hij doet ook wedstrijden zoals survival runs. Hij houdt van gezelligheid en van Carnaval.

Hij zoekt een sportieve, lieve en sociale vrouw. Een vrouw die zelfstandig is en haar eigen interesses heeft. Positief, spontaan en initiatief neemt. Ze mag roken als het maar niet te veel is.

kenmerk IvS084
consulente Irene

Man, 36 jaar regio Gelderland

Voor een stoere man met een leuke uitstraling, zoek ik een leuke, gezellige vrouw die net als hem krachtig in het leven staat.

Hij is 1.84 groot, heeft een slank postuur en gaat sportief gekleed. Hij is brildragend en heeft groengrijze ogen met een open blik. Karaktereigenschappen die bij hem passen; zorgzaam, duidelijk, gezellig, oprecht, humor en sociaal. Deze man heeft een goede opleiding en een intensieve vertrouwelijke baan. Hij is intelligent, leergierig en doet alles vanuit passie. Hij heeft een krachtige persoonlijkheid “What you see is what you get.”

Hij zoekt iemand met wie hij kan levelen, een vrouw met een realistisch wereldbeeld die niet wereldvreemd is. Ze staat met de beide benen op de grond en heeft haar eigen dingen waar ze plezier in beleefd. Deze vrouw heeft de leeftijd 34 tot 38 jaar en is woonachtig in regio Gelderland. Karaktereigenschappen die hem aanspreken zijn zorgzaam, humor, intelligent, passievol en klaar staan voor elkaar.

Herken jij je of ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op.

kenmerk PK103
consulente Patricia

Man, 29 jaar regio Overijssel

Voor een leuke, goed verzorgde (niet rokende) man zijn we op zoek naar een spontane en lieve vrouw.

Hij is 1.93 lang, heeft een slank postuur, donker kort haar en groene ogen. Hij heeft een rustige houding en kijkt eerst de kat uit de boom. Karaktereigenschappen die op hem van toepassing zijn is creatief, ondernemend, een doorzetter, waar hij aan begint dat maakt hij ook af. En belangrijk hij heeft leuke humor. Deze jonge man is WO opgeleid en heeft een goede baan als ingenieur. Een van zijn grootste hobby’s is het opknappen van oudere auto’s. Hij gaat graag samen met zijn hond wandelen en genieten van de natuur.

Hij zoekt een puur natuur vrouw met een warme uitstraling in de leeftijd 25 tot 35 jaar en woonachtig in omgeving Overijssel. Karaktereigenschappen die hem aanspreken zijn zorgzaam, ondernemend, open en sociaal, het voortouw willen en kunnen nemen in een gesprek.

Zou je meer over hem willen weten, neem dan contact met ons op. Wij kunnen jullie samen in contact brengen in deze geïsoleerde tijd.

kenmerk PK107
consulente Patricia

Man, 32 jaar regio Gelderland

Voor een leuke, spontane jongen met een lengte van 1.79 m en een slank postuur. Hij draagt sportief, casual kleding en zijn haarkleur is donkerbruin kort en verzorgd. Hij heeft een mooie, frisse uitstraling met sprankelende, bruin-groene ogen. Hij is mbo opgeleid als administrateur en heeft een baan in de functie van medewerker informatiebeheer. Hij is een behulpzame, lieve, zorgzame jongen. Karakter eigenschappen die goed bij hem aansluiten zijn sportief, humorvol, liefdevol en integer. Hij heeft een winnaarsmentaliteit.

Ben jij die een leuke, lieve, zorgzame vriendin met wie hij goed kan praten, gezellige dingen kan ondernemen en waarbij ze elkaar kunnen respecteren om wie ze zijn. Hij zoekt ook iemand die hem neemt zoals hij is en geduldig is bij de keuzes die hij maakt. Hij hoopt wellicht in de toekomst vader te kunnen worden en Huisje Boompje Beestje te hebben. Vanzelfsprekend onder de voorwaarde dat beide partijen er een goed gevoel bij hebben.

Misschien kunnen wij jullie samen in contact brengen in deze geïsoleerde tijd.

Man, 40 jaar regio Noord Brabant

Voor een goedverzorgde, ondernemende en sociale man, zijn wij op zoek naar een spontane en lieve vrouw in de leeftijd van 32 tot en met 46 jaar. Roken en drinken met mate is geen probleem. Ze mag wonen in Noord-Brabant, Zuid-Holland en Utrecht.
Hij is een zelfstandige, iets wat introverte, zelfverzekerde man. Hij heeft een volslank postuur, is 1,84 m lang en een klein verzorgde baard. Zijn kledingstijl is sportief en netjes. Hij heeft een MBO plus denkniveau. Zijn hobby´s zijn o.a. reizen, tennis, Feyenoord, lekker eten en terrasjes.

Hij zoekt een goedverzorgde, spontane en vooral lieve vrouw. Opleiding maakt hem niet zoveel uit als ze maar ondernemend en actief is. Een vrouw die net als hem respectvol, eerlijk en oprecht is.
Voel jij je aangesproken of ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op?

Man, 30 jaar regio Gelderland

Voor een leuke, spontane man zijn wij op zoek naar een spontane en lieve vrouw.
Hij is 1.83 lang, heeft een slank postuur, donkerblond haar en blauwe ogen. Hij heeft een open, lieve en toegankelijke uitstraling en komt relaxt over.
Hij is HBO opgeleid en heeft een goede baan waar hij met veel plezier werkt.
Hij is ondernemend en gaat o.a graag uit eten, een concert bezoeken of met mooi weer een terrasje pakken. Hij vindt het ook leuk om sportief bezig te zijn.

Ben jij die eerlijke, vrolijke en zorgzame vrouw in de leeftijd 25 tot 31 jaar en woonachtig in omgeving Gelderland? Wil je meer over hem weten, neem dan contact met ons op.
Misschien kunnen wij jullie samen in contact brengen in deze geïsoleerde tijd.

Man, 27 jaar regio Zuid Holland

Op zoek naar een lieve man?
Maak kennis met een aardige, eerlijke en betrouwbare jongen uit Zuid-Holland! Mbo werk en denk niveau. Even de kat uit de boom kijkend maar daarna op de praatstoel:) Deze jongen zoekt een gewone, lieve meid die het leuk vindt om er samen op uit te gaan en misschien wel zijn passie voor koffie te delen.

Man 31 jaar regio Utrecht

Maak kennis met een lieve dertiger, 2 blauwe pretogen, volslank en 1.75 lang, rossig haar en een volle baard & snor.
HBO denkniveau en op zoek naar een leuke baan als boekhouder.
Deze jongeman is introvert, empathisch, gevoelig, humoristisch en soms een tikkeltje eigenwijs.
Iemand die vriendschap en familie heel belangrijk vindt. Een man die houdt van strategische spellen. Verder kan je hem blij maken met een goede film of een lange wandeling.

Deze man zoekt een leuke vrouw om gezellige activiteiten mee te ondernemen. Een liefdevolle en respectvolle relatie.

Man 48 jaar regio Utrecht

Ben jij die positieve en lieve vrouw?
Voor een hartelijke blanke man van 187 cm lang, Kort blond haar, blauwe ogen en een positieve
uitstraling zoeken we een lieve vrouw. Hij werkt als business intelligent specialist. Deze man heeft
sinds een jaar een leuk huurhuis in Nieuwegein. Hier woont hij met veel plezier samen met zijn
dochter van 11 jaar. Een makkelijke prater, behulpzaam/ zorgzaam en open in contact. Aan de ene
kant is hij gek en plagend en aan de andere kant verantwoordelijk en sociaal.

Deze man zoekt een vrouw waarmee hij een vertrouwensband kan opbouwen, een relatie waarin
dingen gedeeld kunnen worden. Soms een beetje geven en soms een beetje nemen. Hij zoekt een
vrouw die zichzelf kan zijn en waarbij hij ook zichzelf kan zijn. Iemand die open en loyaal is. Iemand
die ook een spiegel durft voor te houden en tegen een tikkeltje ondeugendheid kan. Zijn wens:
‘Genieten, met elkaar praten, dingen delen en dingen doen’.

Man 40 jaar regio Gelderland

Deze man is 175 groot heeft een normaal postuur en een verzorgd uiterlijk met kort donker haar en bruine ogen en is bril dragend.Karaktereigenschappen die bij hem passen; liefdevol, zelfstandig, respectvol, zorgzaam, humor, normen en waarden, en een gevoelige kant. Hij is een leuke persoonlijkheid, ondanks dat hij wat stiller is.
Hij zoekt een puur natuur vrouw in de leeftijd 30 tot 40 jaar, een open persoonlijkheid. Ogen en glimlach spreekt hem erg aan in een vrouw. Karaktereigenschappen; lief, sociaal, humor, eerlijk, open, ondernemend, zorgzaam/behulpzaam, rustig. Hij zoekt iemand die gelijkgestemd is en waar hij mee kan groeien ook op persoonlijkheid vlak.

Reageren op "In de spotlight"

Ben je geïnteresseerd in één van onze singles? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen.

CONTACT INFO

info@date-match.nl
088 022 64 64

We zijn ook te volgen
Facebook
Instagram
Linkedin

Date&Match-favicon