Contactadvertentie Hijzoekthem

Maak kennis met één van onze mannen.

Maak kennis met een van onze single mannen van Hijzoekthem.

Man, 55 jaar Zuid-Limburg

Voor een zorgzame, vrolijke en goedverzorgde man zoeken wij een sociale, ondernemende en zelfstandige man. Hij rookt niet en hij drinkt voor de gezelligheid.

Hij heeft kort donkerbruin haar, groene ogen,  is 170 cm, heeft een normaal postuur en gaat netjes, casual gekleed. Hij is echt een mensenmens en houdt van onder de mensen zijn. Deze man heeft MBO+ denkniveau en hij werkt in de zorg.

Hi is zelfverzekerd en respectvol. Hij is georganiseerd en netjes. Deze man is huiselijk en houdt er van om het huis gezellig te maken. Hij kan goed luisteren en houdt van goede gesprekken. Hij heeft respect voor de medemens en zich goed inleven in anderen.

Hij zoekt een goedverzorgde, transparante en eerlijke man. Een man met diepgang en iemand die echt geïnteresseerd is in hem. Een man die humor heeft en ervan houdt om samen een lolletje te maken.

kenmerk IvS7125
consulente Irene

Man, 41 jaar regio Limburg

Voor een sympathieke en spontane man van 41 jaar zoeken wij een ondernemende en goed verzorgde mannelijke man.

Hij heeft kort lichtbruin haar, is 183 cm, heeft een normaal postuur en gaat casual, modern en netjes gekleed. Een liefdevolle en open persoonlijkheid die de verbinding aan durft te gaan.
Deze man heeft hbo denkniveau en is ondernemer.
Zijn hobby’s zijn wandelen met de honden, auto’s, koken en genieten van het leven. Zijn droom is om 6 weken met een camper door Canada te reizen of naar het Noorderlicht gaan kijken.

Hij zoekt een zelfstandige man met humor die stevig in zijn schoenen staat. Iemand die gaat voor een monogame relatie met aandacht, diepgang en belangstelling voor elkaar, maar ook zeker ruimte voor zichzelf. Hij mag roken en drinken voor de gezelligheid.

kenmerk IvS088
consulente Irene

Man, 39 jaar regio Amersfoort

Een mannelijke man van 185 groot met een normaal postuur,  kaal hoofd en draagt een baard, hij heeft bruin sprekende ogen  en is brildragend.  Deze man is hbo opgeleid en heeft een baan als software ontwikkelaar.
Je kunt hem omschrijven als sociale, behulpzame, minimalistische man, die makkelijk praat.
Hij woont in een studio en is strak ingericht, en hij staat open voor mogelijke verhuizing.
Hij rookt niet. Heeft een allergie voor honden/katten.
Sporten is iets wat hij graag doet o.a.; hardlopen, wielrennen, klimmen, crossfit. Hij houdt er ook van om gezellig met vrienden samen te zijn om o.a. samen te koken en borrelen. Hij doet ook graag mediteren. Hij houdt heel erg van reizen; backpacken en actief bezig zijn.

Hij zoekt een lieve man, met een goed stel hersenen om goede gesprek mee te hebben. Ook zou het fijn zijn als hij sportief is, eigen leven en mening heeft. De leeftijd wat hem aanspreekt is 35 tot 45 jaar, vanaf hbo denkniveau.

kenmerk PK1018
consulente Patricia

Man, 51 jaar regio Noord Brabant

Voor een sprankelende en spontane man zoeken wij een attente en goed verzorgde mannelijke man.

Hij heeft kort grijs haar, is 174 cm, heeft een normaal postuur en gaat casual, sportief en netjes gekleed. Een sympathieke en liefdevolle persoonlijkheid die de verbinding aan durft te gaan.
Deze man is hbo opgeleid en heeft een baan als leidinggevende binnen de zorg.
Zijn hobby’s zijn paardrijden, skiën en koken. Zijn droom is om nog een keer naar Lapland te gaan.

Hij zoekt een zelfstandige man met humor en die positief in het leven staat.  Iemand met een vrije geest en opstaat voor nieuwe dingen. Hij mag roken en drinken voor de gezelligheid.

kenmerk IvS079
consulente Irene

Man, 50 jaar regio Assen

CONTACTADVERTENTIE VOLGT NOG!

kenmerk PK1019
consulente Patricia

Man, 51 jaar regio Zuid Holland

CONTACTADVERTENTIE VOLGT NOG!

kenmerk IvS0….
consulente Irene

Reageren op "In de spotlight"

Ben je geïnteresseerd in één van onze singles? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen.

CONTACT INFO

info@date-match.nl
088 022 64 64

We zijn ook te volgen
Facebook
Instagram
Linkedin

Date&Match-favicon