Unieke Deal bij Date & Match.

Unieke DealBij inschrijving ontvang je een korting van €100,-.
Kortom alles wat je nodig hebt bij een eerste date.

Deze Unieke Deal/actie loopt t/m zondag 29 november.

Wat moet je hiervoor doen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen. De consulente uit jouw regio zal dan zo snel mogelijk telefonisch contact met je opnemen.

Wij spreken je snel.

Patricia & Irene

Relatiebemiddeling voor de single van nu

Date & Match Relatiebemiddelingsbureau is een landelijke organisatie die in 2005 is opgericht. Wij zijn gespecialiseerd in persoonlijke relatiebemiddeling voor singles vanaf 25 jaar tot 80 jaar en ouder; van MBO tot universitair niveau.

De missie van Date & Match is op een persoonlijke, eerlijke en oprechte wijze de perfecte match te vinden voor de singles in Nederland.

Ons team bestaat uit mensen met ervaring in coaching en bemiddeling, we zijn empathisch, kunnen goed luisteren en op een prettige en respectvolle manier richting geven in de zoektocht.
Hierdoor kunnen wij heel goed inschatten welke persoon bij jou past, en bieden alleen een match aan als wij er volledig achter staan.

Het kan voorkomen dat wij samenwerken met andere bureaus, om zo de kans op een match te vergroten. De bureaus waar we mee matchen kennen we persoonlijk en voldoen aan onze maatstaven.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?