Edwin rozen uit: Oisterwijk

23 maart 2019
9

Goed

Ik heb goede ervaringen en ben ook van mening dat ze alles uit de kast halen om mensen te matchen. Enigste waar hun geen grip op hebben is de voor oordelen van sommige mensen. En daardoor kan het dan voorkomen dat men geen match voor je kan vinden. Ik spreek voor mezelf mijn ervaring is erg goed.

Aanbeveling: Ja

Menno Maatman uit: Amersfoort

14 maart 2019
9

Persoonlijke benadering en gericht op goede matching

Ik heb bij het begin van de samenwerking soms wat twijfels gehad over de mate waarin er serieus gezocht werd naar een partner voor mij. Hoe langer de samenwerking duurde, hoe meer mij duidelijk werd dat ze echt probeert om tot een goede match te komen en ook telkens opnieuw kijkt of ze nog beter kan achterhalen wat nu bij mij past. Ondanks dat er tijdens de looptijd van het contract geen match gevonden is (wat zeker ook komt door mijn eigen kritische houding), ben ik niet van de radar af bij Patricia. Wat mij betreft dus uiteindelijk een prestatie die mijn verwachting heeft overstegen.

Aanbeveling: Ja

Anoniem uit: Groningen

13 maart 2019
8

Fijne intakegesprek

Het intakegesprek was erg laagdrempelig. De consulente was een fijne vrouw met oprechte interesse en passie voor haar werk. Het gesprek was voor mijn gevoel dan ook zo voorbij.

Aanbeveling: Ja

bernardo uit: maarssen

2 oktober 2018
8

gaat door tot het bitere einde

neemt de tijd voor haar klanten via de telefoon.

Aanbeveling: Ja

Sjaak uit: West Maas en Waal

15 september 2018
10

een bedrijf die iemand een bepaald zelfvertrouwen geeft

Sinds 18 mei lid geworden. Tot nu toe twee dates gehad, waarvan ik met de tweede date nog steeds contact heb en waarvan ik hoop, misschien wordt dit glas wel halfvol i.p.v. halfleeg. In ieder geval vind ik het knap dat de consulentes de matches bij mekaar vinden en dat ze altijd aandacht en belangstelling tonen. Natuurlijk vraagt het weleens geduld, maar misschien wordt het ook wel beloond en daar gaat het toch om. Ik voel me in ieder geval er prettig bij.

Aanbeveling: Ja

sonja Kooiman uit: Monnickendam

27 juli 2018
10

Ze gaan verder dan nodig is, hart voor hun werk.

Altijd stonden ze klaar voor mij met een luisterend oor ook in onzekere tijd waar ik toen ingeschreven stond bij Date en match. Nu bijna 2 jaar later een date gehad terwijl ik niet meer lid was, zo is Patricia. Dit is voor mij een dikke pluim waard. MIjn afspraak was leuk, alleen geen match voor mij. Jammer maar volgende keer beter.

Aanbeveling: Ja

m. Van de braak uit: Den bosch

21 juni 2018
8

Er werd goed naar mij geluisterd

Ik kreeg goed de ruimte en tijd om te vertellen wat ik wil; er werd goed naar mij geluisterd. Het gesprek is goed schriftelijk samengevat.

Aanbeveling: Ja

K uit: Nijmegen

2 juni 2018
8

Vriendelijk en meedenkend

Vriendelijk en meedenkend opzoek naar de juiste date. Helaas maar 1 date gehad wat niet meteen een match was. Voor de rest merk ik dat er wel werk wordt verzet, ondanks een leuk profiel geen wederzijdse interesse van de kandidaten die werden voorgesteld.

Aanbeveling: Ja

Huib Stam uit: Breda

30 mei 2018
8

Uniek en persoonlijk

Wat mij aanspreekt is dat, ondanks dat de voorstellen (nog) niet hebben geleid tot een relatie, de dates uniek waren. Uniek in die zin dat de vrouwen bijzonder waren en elke keer toch een bijzondere ervaring!!

Aanbeveling: Ja

Bert uit: Randstad

30 april 2018
8

Goede service en aardig personeel

Na een telefonische afspraak en fijn gesprek thuis gehad. Waar ik me prima op mijn gemak voelde. Daarna een profielschets gekregen waar niets op aan te merken was.

Aanbeveling: Ja